به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ وزش نسیم خنک با آبی که روی چمن ها پاشیده شده خنکای هوا بیشتر احساس می شود، دو نفری زیر سایه یک درخت در حال خوردن میان وعده صبح بودند، نزدیک رسیدم بعد از سلام مرا دعوت کردند تا همسفره اشان شوم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,سوال کردم آیا معتادی در این میدان پرسه می زند، یکی از پارکبانان گفت: روز و شب اینجا هستند اصلا اینجا زندگی می کنند روزها در اطراف پرسه می زنند و گدایی می کنند و شب ها هم در همین مکان با پهن کردن کارتون و یا فرش پاره ای می خوابند.
,آدرس چند نفرشان را گرفتم و به گوشه و کنار میدان مشتاق سرک کشیدم، جوانی را دیدم که زرورقی در دست داشت و در حال چرت زدن بود، آن طرف تر دختر جوانی که از مردی رهگذر درخواست سیگار و فندک کرد، زن دیگری از فرط نعشگی دراز کشیده و خوابش برده بود، کمی این سو تر زیر درختچه کاج پیرمردی با پای زخمی و چرک آلودش مشغول مصرف شیشه بود، همین که خواستم از او عکس بگیرم سریع از جا بلند شد و خود را پشت درختچه پنهان کرد.
,در همین حین معتاد دیگری که لباس چرک آلود به تن داشت از کنارم گذر کرد و با بطری نوشابه خالی که در دست داشت نزدیک فواره آب شد آن را درون حوض لجن بسته زد و پر از آب کرد و در دست دیگرش تکه نان خشکی بود که قصد داشت آن را با پناه بردن به زیر سایه درخت نوش جان کند.
,پارکبان میدان مشتاق با ناراحتی گفت: مردی که پایش مجروح و آلوده است هر روز آن را درون این حوض می شوید ودیگر معتادان نیز از آب آن برای خوردن استفاده می کنند، حال اگر این شخص آلوده به هر بیماری عفونی باشد دیگران نیز آلوده خواهند شد.
,فوری با دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تماس گرفته و از او سوال کردم مگر تمامی معتادان متجاهر از سطح شهر علی الخصوص میدان مشتاق جمع آوری نشدند که در پاسخ چنین گفت: تاکنون نزدیک به 700 نفر معتاد متجاهر از سطح شهر جمع آوری و تحویل کمپ های ماده 15 و 16 بهزیستی و سپاه شده است.
,وی گفت: هر روز ماموران ما به میدان مشتاق سرک می کشند و آن منطقه را رصد می کنند.
,دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اذعان کرد: متاسفانه در حال حاضر نمی توانیم نسبت به جمع آوری زنان متجاهر اقدام کنیم زیرا کمپی برای نگهداری آنان نداریم.
,به وی گفتم که متاسفانه هنوز تعداد زیادی وجود دارند که باید سریعا برای جمع آوری آنان اقدام کرد زیرا سلامتی محیط و مردم آن منطقه در خطر است.
,
انتهای پیام/
]