آغاز برداشت محصول پسته از باغات رشتخوار+تصاویر
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمود اعظمی مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در گفت و گو با صبح توس؛ گفت: کار برداشت پسته از سطح بیش از 10 هزار هکتار از باغات پسته رشتخوار از یک هفته پیش آغاز شده و روند برداشت این محصول تا اویل مهرماه در این شهرستان ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

اعظمی با تاکید بر اینکه رشتخوار یکی از قطب های تولید پسته در استان خراسان رضوی، افزود: شهرستان رشتخوار دارای بیش از 10 هزار 455 هکتار باغات پسته بوده که  بیش از 4875 هکتار آن به صورت بارور است.

وی یادآور شد: عملکرد برداشت این محصول 750 کیلو گرم پسته خشک در هر هکتار است، که امسال پیش بینی می شود ،بیش از 3650 تن پسته خشک از باغات پسته رشتخوار محصول برداشت شود.
 

,
,
,
,

محصول پسته در رشتخوار از مجموع ۲۸ هزار هکتار از سطح زیر کشت زراعی و باغی این شهرستان، با حدود 10 هزار هکتار، بیشترین سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی را به خود اختصاص داده است.

,


بیشترین سطح زیر کشت باغات پسته این شهرستان در بخش جنگل رشتخوار است.

تصاویری از برداشت پسته در رشتخوار













,
,
,
, تصاویری از برداشت پسته در رشتخوار













,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]
رشتخوار_اعظمی با اشاره به پیش بینی برداشت 3650 تنی پسته خشک در رشتخوار، گفت: کار برداشت پسته از سطح بیش از 10 هزار 455 هکتار از باغات پسته رشتخوار آغاز و روند برداشت این محصول تا اویل مهرماه در این شهرستان ادامه دارد.