تصاویر/برداشت انجیر از استهبان - فارس
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انجیر یکی از مهمترین محصولات کشاورزی استهبان است و فصل برداشت انجیر در استهبان از اواخر مرداد هر سال آغاز و معمولا تا پایان مهر ادامه دارد. انجیرستان‌های استهبان حدود ۲۴ هزار هکتار است که بزرگترین انجیرستان دیم جهان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
استهبان یکی از شهرستان‌های توابع استان فارس است که بزرگترین تولید کننده انجیر دیمی ست که سالانه به اقصی نقاط جهان صادر می‌کند.