اینفوگرافیک/ بخور نخورهای بیماران مبتلا به HIV
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش سرویس چندرسانه ای عصر هامون؛ مصرف غلات شامل نان و برنج، تخم مرغ، سیب زمینی، انواع کلم به خصوص کلم بروکلی، مواد شیرین و قندی مرکب برای افزایش انرژی مانند عسل، مربا، کیک، بیسکویت، کشمش و سیر در درمان بیماران مبتلا به ایدز به طور خاص تاکید می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,

, ]
از ابتدا تا کنون 40 هزار و 573 نفر بوده‌اند که 60.1 درصد به دلیل اعتیاد تزریقی و 22.2 به دلیل رابطه جنسی پرخطر به این بیماری مبتلا شده‌اند؛ در این میان سهم زنان 18 درصد و سهم مردان 82 درصد بود است. 50 درصد کل موارد شناخته شده در زمان تشخیص در گروه سنی 20 تا 35 سال بوده‌اند.