ایجاد ظرفیت جدید بندری در منطقه پارسیان به همت قرارگاه خاتم‌
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  نقل از روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، سردار سرتیپ دوم پاسدار سعید محمد در مراسم پایان عملیات اجرایی سکوی شماره 5 بندر پارسیان، اظهار داشت: با تکیه بر توان داخل تحریم‌ها را خنثی کرده‌ایم وبا وجود تمام تحریم‌ها و فشارهایی که هست، می‌بینید که کماکان با بهره‌گیری از نیروهای متخصص داخلی و استفاده از تجهیزات و تکنولوژی‌های روز دنیا یکی از موفق‌ترین مجموعه‌های پیمانکاری در کشور را ایجاد کرده‌‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ترین,
 
,

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: در خیلی از حوزه‌ها و گرایش‌ها به سرمایه‌گذار تبدیل شده‌ایم که دولت را در سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها و ایجاد اشتغال و کارآفرینی کمک می‌کنیم و در اجرای پروژه بندر پارسیان نیز 80 درصد سرمایه‌گذاری توسط قرارگاه انجام شده است.

,

وی افزود: بندر پارسیان به عنوان دروازه اصلی واردات مواد خام و صادرات محصولات تولیدی محصول مشترک قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و سازمان ایمیدرو زیر مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت است و این در حالی است که بیش از ۸۰ درصد از اسکله‌های فعال کشور به دست قرارگاه ساخته شده است.

,

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: این پروژه شامل ۱۵۰۰ متر موج‌شکن اصلی، ۴ پست اسکله با امکان تخلیه و بارگیری حدود ۹ میلیون تن انواع کالا در سال است که ظرفیت شناورهایی تا ۱۰۰ هزار تن با حداکثر عمق آبخور ۱۷ متر در طراحی‌‏ها لحاظ شده و در حال حاضر اسکله شماره پنج آن تکمیل شده است.

,

‌‌بنابراین گزارش شهرستان پارسیان در غرب استان هرمزگان و ۳۰ کیلومتری عسلویه واقع شده است و منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر پارسیان در محدوده‌ای افزون بر ۱۰ هزار هکتار در این شهرستان واقع شده است و قرار است در این بندر، چهار اسکله ساخته شود تا کشتی‌های با تناژ بالا در این بندر پهلوگیری کنند.

, تناژ,

صنایع انرژی‌بر نیز نوع خاصی از صنایع مادر در کشور را شامل می‌شود که سهم انرژی مصرفی آنها، نسبت به دیگر عوامل تولید از قبیل مواد اولیه، نیروی کار و غیره، در مقایسه با صنایع دیگر بالا است و نقش تعیین‏‌کننده‌‌ای در قیمت نهایی محصول دارد.

,

انتهای پیام/

, انتهای]
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) بندر پارسیان را اولین و بزرگترین بندر تخصصی صنعتی، معدنی و نفتی در ایران دانست که نیازهای تخلیه و بارگیری 3 صنعت عمده انرژی‏‌بر شامل پتروشیمی، فولاد، آلومینیوم، سیمان را پاسخگو خواهد بود.