تصاویر/برداشت نیشکر- مازندران
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛برداشت و فرآوری نیشکر در استان مازندران که هرساله در اواخر پاییز آغاز می‌شود. نیشکر که نخستین گیاه قندی در میان محصولات کشاورزی است و به عنوان میراث ارزشمند در برخی مناطق مازندران به یادگار مانده است به روش سنتی و صنعتی کشت و تولید می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
برداشت و فرآوری نیشکر در استان مازندران که هرساله در اواخر پاییز آغاز می‌شود.