کرونا فرصتی برای گسترش هوش مصنوعی/ "فراروم"؛ مدرسه‌ای برخط دانش
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، آغاز اپیدمی کرونا موجب ایجاد خسارت هایی به کشور شد. اما فرصت های به وجود آمده از این تهدید موجب شکوفایی استعدادهایی در کشور شده است. یکی از این فرصت ها برگزاری کلاس های برخط بود. مریم مومنی، عباس معاذاللهی، بهنام روشنفکر، معین خالوئی، احسان خالوئی و محمد خالوئی ازجمله نخبگان کرمانی بودند که از تهدید کرونا، فرصتی برای توسعه کشور ساختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

محمد خالوئی مدیرعامل شرکت خلاق پیشتازان عرصه پردازش هوشمند دماوند در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با آغاز شیوع کرونا سامانه آموزش از راه دور و برخط توسط شش جوان طراحی و اجرا شد.

,

وی ادامه داد: پس از موفقیت اولیه، سیستم فراروم برای برگزاری جلسات و وبینارهای سازمان ها و شرکت ها عرضه شد.

,

خالوئی بیان کرد: با ادامه دار شدن اپیدمی شیوع کرونا، سرویس ویژه ای برای برگزاری کلاس های برخط ویژه مدارس در فراروم ایجاد شد.

,

مدیرعامل شرکت خلاق پیشتازان عرصه پردازش هوشمند دماوند، گفت: با ادامه کار شروع به کسب مجوزهای لازم کردیم و به ویژه تعامل خوبی با وزارت ارتباطات را آغاز کردیم.

,

وی درخصوص ویژگی های فراروم ابراز کرد: اعضای تیم تخصص هوش مصنوعی دارند و با استفاده از این دانش الگوی رفتاری دانش آموزان در کلاس ها را در اختیار معلمان و والدین قرار می دهیم.

,

مدیرعامل شرکت خلاق پیشتازان عرصه پردازش هوشمند دماوند درباره چالش های این کسب و کار اظهار کرد: افزایش قیمت دلار موجب افزایش قیمت سرویس دهندگان و سرورها شده است که بسیاری از مدارس توان آن را ندارند این افزایش هزیته ها را پرداخت کنند.

,

خالوئی در پایان خاطرنشان کرد: قطعی مراکز داده ها از دیگر مشکلات این کسب و کار است ولی با ایجاد یک مرکز تلفن به صورت ۲۴ساعته خدمات خود را به مشتریان ادامه می دهیم.

,

انتهای پیام/

]
محمد خالوئی گفت: با استفاده از فناوری هوش مصنوعی الگوی رفتاری دانش آموزان در کلاس های برخط کنکاش می شود و در اختیار معلمان و والدین قرار می گیرد.