انجام ۲۳۰۰ مورد بازرسی و نظارت از مراکز عرضه و تولید در سیستان وبلوچستان
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی حسینی در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد: طرح تشدید نظارت و کنترل عرضه فرآورده های خام دامی از تاریخ ۲۵ اسفند ۹۹ آغاز و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ در تمامی شهرستان های استان، روزانه توسط ۲۵ اکیپ به صورت مستمر و موثر در حال اجرا بوده است.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح نظارتی بیش از ۲هزار و ۱۰۰ مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده خام دامی و همچنین افزون بر ۲۳۰مورد بازدید از اماکن عمومی مصرف کننده فرآورده خام دامی مانند رستوران ها و هتل ها، مورد بازرسی و کنترل قرار گرفته است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اذعان کرد: حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی جامعه در تمامی طول سال و به خصوص در ایامی همچون نوروز، ماه مبارک رمضان و محرم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این وظیفه ی کارشناسان نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی است که با انجام نظارت های دوره ای و موثر از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، حلّیت و سلامت این محصولات را کنترل کنند تا غذای سالم و حلال بر سر سفره مردم قرار بگیرد.

وی عنوان کرد: هرگونه کوتاهی و بی توجهی در روند کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی در فرآیند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی سبب آسیب به سلامت غذایی مردم و جامعه و همچنین انتشار برخی بیماری های مشترک بین انسان و دام در جمعیت های انسانی می باشد و این نشان دهنده زحمت و تلاش همکاران ما در انجام وظایف و مسائل مرتبط با دامپزشکی است که حتی در ایام تعطیل نیز ادامه دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
]
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در تعطیلات نوروز افزون بر ۲هزار و ۳۰۰ مورد بازدید و نظارت بر اماکن و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان توسط کارشناسان دامپزشکی انجام شد.