به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا رفیعی در ارتباط با آخرین وضعیت پیگیری شکایت ایران به CAS درباره میزبانی کشور بحرین در مقدماتی جام جهانی اظهار داشت: پیش از هر چیز باید تاکید کنم در اموری که در صلاحیت محاکم قضایی است، امکان تضمین کسب نتیجه وجود ندارد. مهمترین نکته این است که ما از حق قانونی خودمان استفاده کردیم و فرایند کاملا مشخص است. از ۱۰ روز زمان درنظر گرفته شده AFC فرصت آنها، دوشنبه به پایان میرسد و ظرف یکی دو روز آینده نسبت به معرفی داور باید اقدام کنند و بلافاصله دادگاه بین المالی ورزش سرداور را معرفی خواهد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,رفیعی در ادامه تاکید کرد: اگرچه نوبت رسیدگی عادی است اما امیدواریم صرف نظر از هر نتیجه، در زمان مقرر تصمیم خوبی داشته باشیم. چون کنفدراسیون فوتبال آسیا با فرایند رسیدگی سریع مخالفت کرده و CAS پس از دریافت لایحه دفاعی AFC در صلاحیت تصمیمگیری برای صدور دستور موقت است.
,
وی اضافه کرد: برای اینکه CAS اقدام به پذیرش صدور دستور موقت کند ، سه شرط وجود دارد. اینکه خسارتی که به شاکی وارد میشود غیر قابل جبران باشد.شرط دوم اینکه دلایل کافی باشد مبنی بر اینکه شکایت به حق باشد و شرط سوم Balance Of Interest است. همین الان هم CAS تصمیمی اتخاذ نکرده و واقعیت این است که ما معتقدیم دبیرکل فاقد صلاحیت برای تصمیمگیری برای میزبانی است .
مشاور امور حقوقی فدراسیون فوتبال ادامه داد: آن چیزی که تا این لحظه برای ما مسجل شده، این است که تصمیم توسط دبیرخانه گرفته شده و AFC تصمیم گیری در کمیته مسابقات و دیگر بخشها را رد کرده است. شبیه این پرونده در چندسال پیش دبیرکل چنین تصمیمی را گرفت که خارج از اختیاراتش بود و در دادگاه عالی رای وی رد شد. از نظر ما دبیرکل فاقد اختیارات قانونی برای چنین تصمیمی است و فدراسیون فوتبال از ابتدا در ویدیو کنفرانس مخالفت کرده بود و اجماعی در ویدیو کنفرانس گروهی در این خصوص وجود نداشت. اولین و مهمترین نکته این است که ببینیم دستور موقت CAS چیست.اگه نشود، درخواست ما برای مشخص شدن پنل داوری فرای رد تصمیم دبیرکل است و نتیجه آن بستگی به این دارد که رای نهایی در چه تاریخی صادر شود .ما حق خودمان میدانستیم و تکلیف قانونی خودمان که از مکانیزمهای حقوقی موجود استفاده کنیم و باید منتظر بمانیم تا رای داوران مشخص شود.
بعد از اینکه برنامه برگزاری مسابقات مقدماتی جام جهانی فوتسال و فوتبال ساحلی دو بار لغو و به تعویق افتاد، مقرر شد کنفدراسیون فوتبال آسیا با توجه به لغو مسابقات قهرمانی آسیا، راسا درباره انتخاب تیمهای صعود کننده به جام جهانی تصمیم بگیرد که بر اساس آن تیم های ژآپن، امارات و عمان در جام جهانی حضور داشته و ایران رسما حذف شد، دکتر رفیعی، مشاور امور حقوقی فدراسیون فوتبال در این باره در صحبتهای خود در برنامه ورزش و مردم گفت: به محض انتشار نامه از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا، مسئولان فدراسیون ایران طی جلسه ای اضطراری به بررسی موضوع پرداخته و ضمن بررسی کارشناسی موضوع، مراتب اعتراض رسمی خود را به تصمیم اعلامی به AFC ارسال کردند.
رفیعی تاکید کرد: بر اساس محاسبه AFC، امتیازات سه دوره از مسابقات قهرمانی آسیا در سالهای 2015 و 2017 و 2019 بررسی و در نهایت اعلام شد که تیم های ژاپن، امارات و عمان در جام جهانی روسیه حضور دارند. البته همکاران ما هم در کمیته فوتبال ساحلی به بررسی مسابقات و رنگینگ پرداخته و نحوه محاسبه و آن چیزی که به تایید رسیده را نادرست خوانده و بلافاصله با تدوین نامه ای مراتب را به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کردیم. طبق محاسباتی که در نامه آمده و ما بررسی کردیم تیم اول ژاپن، تیم دوم ایران، تیم سوم عمان و تیم چهارم امارات است و باید تیم امارات از گردونه رقابتها خارج شود.
مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال در پایان اضافه کرد: نحوه محاسبه AFC و فدراسیون فوتبال کاملا متفاوت است. آن چیزی که قرار بوده طبق نامه انجام شود و راه محاسبه بوده با نتیجه ای که اعلام شده با محاسبات ما مغایرت دارد که بر اساس اطلاعات AFC است. در هر صورت ما اعتراض خود را ارسال کرده و منتظر پاسخ کنفدراسیون فوتبال آسیا در اینباره هستیم.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]