به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعیدرضا کیخا عضو تیم ملی ژیمناستیک اظهار داشت: من از همان ابتدا دنبال تحصیل بودم و همیشه در دوران مدرسه در میان برترین ها قرار داشتم. در زمانی که قصد داشتم کنکور بدهم دید خوبی نسبت به رشته تربیت بدنی نبود و تصمیم گرفتم در رشته مهندسی مکانیک تحصیل کنم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,او افزود: هدفم از ورود به رشته مهندسی مکانیک این بود که به دیگران نشان دهم، علاوه بر تحصیلات در رشته مهندسی می توان ورزش حرفه ای را نیز دنبال کرد. من از سن پنج سالگی ژیمناستیک را آغاز کردم و اگر کسی به دنبال قهرمانی در مسابقات مختلف است، باید از سنین پایین وارد این رشته ورزشی شود.
,کیخا ادامه داد: به عنوان مثال کسی که از سن 5 سالگی وارد این رشته می شود تا سن نوجوانی (۱۵، ۱۶ سالگی) طول می کشد تا بتواند در رقابت های قهرمانی حضور یابد. برای موفقیت در ژیمناستیک باید مسیر طولانی و طاقت فرسایی را تجربه کرد. پدر من ورزشکار بود و بیشتر به رشته کُشتی علاقه مند بودند و او خیلی دوست داشت تا من هم وارد این رشته شوم به خاطر همین و برای اینکه بدن من روی فرم باشد ابتدا من را وارد رشته ژیمناستیک کرد تا پس از آن وارد کُشتی شوم اما به دلیل موفقیتم در رشته ژیمناستیک و کسب عنوان های مختلف در رده های باشگاهی، دل کندن از ژیمناستیک برایم دشوار بود و تصمیم گرفتم این ورزش را به صورت حرفه ای دنبال کنم.
,ملی پوش ژیمناستیک کشورمان که با رادیو ورزش گفتگو می کرد، گفت: معمولا کسانی که ژیمناستیک را به صورت ۶ وسیله دنبال می کنند؛ سن قهرمانی آن ها تا ۳۰ سالگی است اما آن هایی که به صورت تخصصی روی یک وسیله فعالیت دارند، بیشتر از ۳۰ سالگی ورزش حرفه ای را دنبال کنند. در ژیمناستیک افرادی را داشته ایم که در سن ۴۰ سالگی توانسته اند عنوان قهرمانی المپیک را از آن خود کنند.
,انتهای پیام/
,
]