تغییر ۳۵ میلیاردی در هیأتمدیره باشگاه استقلال/ پول بده، صندلی بخر!
هیأتمدیره باشگاه استقلال که طی سالیان اخیر با سونامی بحرانهای متفاوتی مواجه بوده، حالا در آستانۀ یک بحران مالی-مدیریتی دیگر است.
[
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا درحالیکه مدتهاست ابر سیاه حاشیه از آسمان خیابان علامۀ محلۀ سعادتآباد و بر فراز ساختمان اداری باشگاه استقلال رخنه کرده، گویا قرار هم نیست که مسائل حاشیهای در کادر مدیریتی به پایان برسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
پس از حضور احمد سعادتمند بهعنوان مدیرعامل باشگاه استقلال در ساختمان آبیها، بهمرور پای فردی از نزدیکان وی به اتاق مدیریت باز شد که سابقه چندان درخشانی هم در امور مدیریتی شخصیاش نداشت و صرفاً بهدلیل نزدیکی با یکی از اعضای هیأتمدیره آبیها و شخص مدیرعامل راهی ساختمان سعادتآباد میشد.
,
وی که خودش را هوادار متعصب آبیهای تهرانی میدانست و حتی برای حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ در قطر هم با کاروان باشگاه استقلال به دوحه اعزام شده بود، حدود ۳۵ میلیارد تومان به آبیها کمک مالی پرداخت کرد تا بین هواداران و کادر مدیریتی مقبولیتی کسب کند.
,
موضوع از جایی شروع شد که این فرد مبلغ پرداختیاش را در جمعهای خصوصی بهعنوان هزینه صندلیاش در هیأتمدیره باشگاه استقلال تعبیر کرده و مدعی شده بود که برای حضور در کادر مدیریتی باشگاه استقلال، نیاز به چنین هزینه هنگفتی داشته.
,
این انبوهساز معروف که پروژههایش در شرکتی عمرانی که عضویت در هیأترئیسهاش را نیز برعهده دارد داد بسیاری از مالکین و مشتریان را نیز درآورده، پس از قرارداد جدید باشگاه استقلال با کارگزار جدیدش متوجه شد که جایی در هیأتمدیره نخواهد داشت و از این رو تمام آن مبلغ ۳۵ میلیارد تومان را طلب کرد؛ اقدامی شبیه به رفتار اسماعیل خلیلزاده پس از پرداخت وام به باشگاه استقلال از سمت شرکت آریابرتر.
,
اعضای هیأتمدیره آبیها هم که متوجه شدند شرایط مالی باشگاه استقلال مساعد نیست و توانایی بازپرداخت چنین مبلغ هنگفتی حتی در دستگاه وزارت ورزش و جوانان نیز یافت نمیشود، تصمیم گرفتند تا وی را بهعنوان مشاور هیأتمدیره استقلال منصوب کنند تا فعلاً ماجرا مسکوت بماند.
اعضای هیأتمدیره آبیها هم که متوجه شدند شرایط مالی باشگاه استقلال مساعد نیست و توانایی بازپرداخت چنین مبلغ هنگفتی حتی در دستگاه وزارت ورزش و جوانان نیز یافت نمیشود، تصمیم گرفتند تا وی را بهعنوان مشاور هیأتمدیره استقلال منصوب کنند تا فعلاً ماجرا مسکوت بماند.
,
مشاور جدید هیأتمدیره استقلال که اوضاع را مناسب میدید اما پایش را بارها از گلیم قانونیاش فراتر گذاشته و از قامت یک مشاور عادی به شمایل یک عضو موظف در هیأتمدیره آبیپوشان درآمده. وی که بارها با پرداخت پاداش به بازیکنان و کادرفنی تیم فوتبال استقلال اندک جبهه مثبتی را برای خود پدید آورده، حالا داعیه حضور رسمی و قانونی در کادر مدیریتی آبیها را دارد.
,
البته که وی هرگز رفتارهایی در قالب یک مشاور از خود برجای نگذاشته و با حضور مستمر و ممتد در جلسات کادر مدیریتی و کادرفنی، تبدیل شدن به نمایندۀ رسمی رئیس هیأتمدیره و کسب جایگاهی بالاتر حتی از مدیرعامل، نشان داده که صندلیهای بالاتری را در ساختمان باشگاه استقلال مطالبه میکند.
,
با مشکلاتی که برای اسماعیل خلیلزاده پدید آمده و نزدیک بودن پایان عمر وزارت مسعود سلطانیفر با توجه به زمان انتخابات ریاست جهموری آتی، احتمالاً این مشاور برای مستحکمتر کردن پایگاه خود نیاز به حضوری قانونی در جلسات هیأتمدیره باشگاه استقلال داشته، گرچه خبرها از جلسات باشگاه حاکی از این است که اعضای هیأتمدیره فعلی آبیها بدون حضور وی هیچ جلسهای را تشکیل نمیدهند و نظر یک مشاور حتی در قامت رئیس هیأتمدیره برش دارد.
,
حالا از راهروهای ساختمان خیابان علامۀ جنوبی اخباری مبنی بر تغییرات در ساختار هیأتمدیره آبیها بهگوش میرسد که گویی این تغییرات در راستای تبیین منافع مشاور معروف خواهد بود. در روزهای آتی احتمال این وجود دارد که با استعفای تلویحی یکی از اعضای هیأتمدیره باشگاه استقلال که اتفاقاً دلِ خوشی از سیاستهای فعلی مدیران آبی ندارد، مسیر برای حضور قانونی و عضویت این انبوهساز در هیأتمدیره باشگاه استقلال هموار شود.
,
البته این فرد هم مانند بسیاری از مدیران در فوتبال کشور و مانند رئیس و نایبرئیس فدراسیون فوتبال، در حال حاضر سمت ریاست و عضویت در هیأترئیسه چندین شرکت ساختمانی و عمرانی را نیز برعهده دارد که به تبع مشغول قانون منع بهکارگیری چندشغلهها نیز خواهد شد. باشگاههای استقلال و پرسپولیس همچنان دولتی هستند و افراد حاضر در سکانهای تصمیمگیرندۀ این شرکتها نباید در شرکتهای دیگر مشغول به ارتزاق باشند.
,
انتهای پیام/
]