تصاویر/ ترحلوا شیرازی افطاری ماه مبارک رمضان
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ترحلوا معمولاً با شکر، گلاب، زعفران و آرد برنج،نشاسته ،شیر و هل سابیده تهیه شده و در پایان ممکن است با دارچین تزیین شود. ترحلوای شیرازی از انواع معروف ترحلوا است. ترحلوا شیرازی از آن دسته حلواهای نرم و لطیف خوشمزه مجلسی است و همانطور که از نامش اصالتی شیرازی دارد که هم به صورت ساده و هم دو رنگ و البته به صورت قالبی یا ساده سرو می‌شود. در استان فارس ترحلوا یک وعده اصلی بر سر سفره افطار در ماه مبارک رمضان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
ترحلوا نوعی حلوا است که در آن بجای آرد گندم از آرد برنج استفاده می‌شود.