تصاویر/تُنُک بوتههای خربزه صادراتی ایران
خربزه ایران مراحل متفاوتی را طی میکند تا به برداشت و صادرات برسد. پس از کاشت بذر و سبز شدن بوتهها در مرحله دو تا چند برگى، باید آنها را تنک کرد. براى این منظور، معمولاً یک بوته سالم و قوى را انتخاب کرده و بقیه بوتهها حذف میشوند.
[ , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛خربزه ایران مراحل متفاوتی را طی میکند تا به برداشت و صادرات برسد. پس از کاشت بذر و سبز شدن بوتهها در مرحله دو تا چند برگى، باید آنها را تنک کرد. براى این منظور، معمولاً یک بوته سالم و قوى را انتخاب کرده و بقیه بوتهها حذف میشوند. براى تنک کردن نباید بوتههاى اضافى را با ریشه از خاک خارج کرد، بلکه باید آنها را از سطح خاک قطع ساخت تا ریشه بوتهاى که باید باقى بماند، صدمه نبیند. پس از تنک کردن برای جلوگیرى از صدمه دیدن بوته بهوسیله وزش باد، اطراف آن را بهوسیله خاک مىپوشانند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,