پلمب ۱۰۹ واحد صنفی در فاروج به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کریم ذوقی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فاروج در گفتگو با عصراترک اظهار داشت: بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان فاروج در دو نوبت صبح و عصر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک ,

وی بیان کرد: در بازدیدهای انجام شده طی سال گذشته 109 مورد پلمب و 1208مورد اخطاریه صادر شد همچنین 71 پرونده نیز به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.

,

ذوقی ادامه داد: با شروع امتحانات نهایی دانش آموزان نیز کارشناسان بهداشت محیط با همکاری کارشناسان بهداشت مدارس و فرمانداری از حوزه های امتحانی بازدید می کنند.

,

وی با بیان این که نظارت های بهداشتی از سوی تیم نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی همچنان ادامه دارد، گفت: کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای استان همانند پاسداران در میدان حضور دارند و خط شکن پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در سطح جامعه هستند.

,

انتهای پیام/

]
کریم ذوقی گفت: در بازدیدهای انجام شده طی سال گذشته ۱۰۹ مورد پلمب و ۱۲۰۸مورد اخطاریه صادر شد همچنین ۷۱ پرونده نیز به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.