شاهین فرهت رئیس گروه موسیقی فرهنگستان هنر شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهمن نامور مطلق رییس فرهنگستان هنر در دیدار با شاهین فرهت آهنگساز و پژوهشگر پیشکسوت موسیقی ضمن بحث و گفتگو با این هنرمند پیشکسوت موسیقی درباره مسائل کلان حوزه موسیقی وی را به عنوان رییس گروه تخصصی موسیقی فرهنگستان منصوب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این دیدار همچنین از خدمات ارزنده مجید کیانی رئیس پیشین این گروه، تشکر و قدردانی شد.

,

شاهین فرهت از سیزده‌سالگی نواختن پیانو را شروع کرد. او پس از پایان دوره کارشناسی رشته موسیقی در دانشگاه تهران، برای ادامه تحصیلات به خارج از کشور سفر کرد و در دانشگاه‌هایی چون سوربن و استراسبورگ و نیویورک، موسیقی‌شناسی و پس از آن آهنگ‌سازی را تا دریافت مدرک دکتری دنبال کرد.

,

فرهت پس از بازگشت به ایران، در سال ۱۳۵۶ به عضویت هیأت‌علمی دانشگاه تهران درآمد و پس از مدتی به‌عنوان مدیر گروه موسیقی دانشگاه تهران به فعالیت‌های خود در کنار ساخت آثار موسیقی ادامه داد. او تاکنون حدود صد اثر موسیقی در فرم‌های مختلفِ سمفونی و کوارتت و کنسرتو ساخته است. شاهین فرهت در سال ۱۳۸۵ «موزه نت» را تأسیس کرد. این موزه با حمایت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به‌منظور حفظ پارتیتورها و نت‌های آثار هنرمندان موسیقی ایران، آغاز به کار کرد.

,

انتهای پیام/

]
شاهین فرهت عضو پیوسته فرهنگستان هنر، از سوی رئیس این فرهنگستان به سِمت رئیس گروه تخصصی موسیقی فرهنگستان منصوب شد.