افتتاح نمایشگاه خطوط خاموش در عمارت سعدی اصفهان+ تصاویر
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ مجتبی شاهمرادی رئیس حوزه هنری اصفهان در حاشیه دومین نمایشگاه خطوط خاموش اظهار کرد: این نمایشگاه که در حال اجرا است، یک بخشی از خطوط خاموش است. حوزه هنری استان اصفهان یک موضوعی که در نظر داشت بحث معرفی خطوط خاموش بود. همانطور که می‌دانید ما قلم‌های متفاوتی را در گذشته داشتیم که عموم آنها در آثار تاریخی ما استفاده می‌شده. مثل خط کوفی محقق و تعلیق در آثار تاریخی وجود دارد این خطوط به دلیل اینکه  کمتر تعمیم داده شده است کمتر استفاده می‌شود و کم‌کم به فراموشی سپرده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

وی افزود: اولین هدف ما معرفی دوباره این خطوط هست و تلاش برای احیای دوباره آن‌ها است.هدف دوم ما ایجاد انگیزه برای علاقمندان این حوزه است. این رویداد خطوط خاموش کارگاه هایی را دارد که کارگاه خطوط کوفی برگزار شد و انشاالله خطر رقاع در ۱۰ روز آینده برگزار می‌شود.

,

شاهمرادی بیان کرد: برای علاقه مندان، این کارگاهها  خیلی مفیده است و می توانند با اساتید انگشت‌شمار که این خطوط را می نویسند آشنا شوند و تعلیم این خطوط را به صورت  اولیه یاد بگیرند. همچنین خانواده ها می توانند با فرزندانشان بیایند و از فضای خوب عمارت سعدی استفاده کنند و در حقیقت هم این خوشنویسی ها و تابلو های گالری را ببینند که برای فرزندانشان در خصوص بهتر نویسی و خوشنویسی انگیزه ایجاد می‌کند.

,

وی تصریح کرد:  یکی از چیزهایی که به ما انگیزه می دهد برای پرداختن به هنر، دیدن آثار هنری است و ما امیدواریم مردم خوب اصفهان که مردم هنر دوستی هستند و هر روز در کوچه و بازار آثار هنری و معماری را می بینند، با دیدن این تابلو هم بتوانیم شور و انگیزه‌ای برایشان ایجاد بکنیم.

,

رئیس حوزه هنری اصفهان خاطر نشان کرد: تقریباً نیمی از کتیبه های کشور در استان اصفهان وجود دارد. نمایشگاه خطوط خاموش تا پنجم تیرماه ادامه دارد و عموم مردم می‌توانند در عمارت سعدی از این نمایشگاه بازدید کنند.

,

, ,

, , ,
 
,
 
,
 
,
, ,
 
,
, ,

, ,
 
,
 
,
 
,
 
,

, ,
 
,
 
,
 
,
 
,

انتهای پیام/

]
دومین نمایشگاه خطوط خاموش در گالری‌های عمارت سعدی حوزه هنری اصفهان برای بازدید علاقه‌مندان برپا شد.نمایشگاه خطوط خاموش به سه بخش تقسیم می‌شود که بخش اول آن مربوط به آثار استادان معاصر است و دو بخش دیگر رویداد نیز شامل بخش قدما و خوانش معاصر از خطوط فراموش شده (تایپوگرافی و گرافیک) برای ماه‌های آینده برنامه ریزی شده است.