بکارگیری ۱۹۰ دستگاه دیزل ژنراتور برای مقابله با تنش آبی در مازندران
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهزاد برارزاده در گفت وگو با بلاغ، ضمن گرامیداشت هفته صرفه جویی در مصرف آب اظهار کرد: هفتاد درصد زمین از آب پوشیده شده، اما تنها یک درصد آن در دسترس است. کشور ما در منطقه خشک و نیمه حشک قرار دارد و با اینکه مازندران از دیرباز استانی پرآب قلمداد میشد اما به دلیل افزایش جمعیت طی سالهای گذشته و استفاده بی رویه از منابع آبی و نیز تغییر اقلیم و خشک شدن بسیاری از چاهها و چشمه ها، قطعا پرآبی در مازندران توهمی بیش نیست.

 وی صرفه جویی در مصرف آب را بهترین راهکار برای گذر از تنش آبی خواند و گفت: همه ساله در راستای تاکید بر ضرورت صرفه جویی در مصرف آب،  هفته اول تیرماه به هفته صرفه جویی در مصرف آب نامگذاری شده است و می طلبد همه مردم به منظور استفاده بهتر و درست از آب و جلوگیری از ایجاد خشکسالی، صرفه جویی و مدیریت مصرف را جدی بگیرند.

برارزاده افزود: رعایت اصول صرفه جویی جزء انکارناپذیری از زندگی ماست، صرفه جویی در مصرف آب برای نجات و دوام زندگی در زمین به عنوان یک اصل اساسی، به نیاز همه ما تبدیل شده است و با مشاهده وضعیت فعلی آب  و کاهش بارندگیها و ذخایر آبی لازم است که هر قطره آب را ذخیره کنیم.

 سرپرست شرکت آب و فاضلاب مازندران ادامه داد: حفاظت از آب بسیار ساده است  و می توانیم  اینکار را در خانه از خودمان شروع کنیم، یک قدم کوچک میتواند صدها گالن به ذخیره آب اضافه کند لذا ضروریست برای گذر از تنش آبی و ذخیره آب برای فردای نزدیک فرزندانمان از امروز صرفه جویی در مصرف آب را انجام دهیم و بدانیم این کار بیش از هر پس اندازی برای آیندگان ضرورت دارد.

این مسئول ادامه داد: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۹۰ دستگاه دیزل ژنراتور برای مقابله با کمبود آب ناشی از قطعی برق در سراسر استان مازندران به کارگیری شد.

برارزاده اظهار کرد: با توجه به کاهش ۴۴ درصدی بارندگی در سال آبی جاری و کمبود آب تلاش کردیم اقدامات موثری در راستای مقابله با تنش آبی انجام دهیم در همین راستا در حوزه انرژی ۱۹۰ دستگاه دیزل ژنراتور وارد مدار شد و ضمن تعمیر اساسی ۳۰ دستگاه الکتروپمپ و ۲۳ دستگاه دیزل ژنراتور، مناقصه خرید ۲۵۰ دستگاه الکتروپمپ و قرارداد تعمیر ۵۰ دستگاه الکتروپمپ  دیگر نیز صورت گرفت

سرپرست شرکت آب و فاضلاب مازندران اقدامات دیگر این حوزه در راستای گذر از کم آبی را  استاندارد سازی ۱۴۴ دستگاه انواع تابلو برق، به کارگیری تجهیزات نوین اعم از تابلوهای راه انداز اینورتر و سانت استاتر و سیستم‌های کنترل خودکار دستگاهای رادیو فرکانسی، ساعت فرمان و .... به منظور مدیریت مکانیزه تولید و توزیع آب بیان کرد.

انتهای پیام/

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
برارزاده گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۹۰ دستگاه دیزل ژنراتور برای مقابله با کمبود آب ناشی از قطعی برق در سراسر استان مازندران به کارگیری شد.