اهدای ۴۰ سری جهیزیه به نوعروسان سیستان و بلوچستان/ ارسال ۲ هزار بسته آب معدنی و ملزومات بهداشتی به مناطق محروم
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امیر اتابک افضلی، مدیر قرارگاه محرومیت زدایی و جهادی صابرین در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: با پیگیری های انجام شده از سوی این قرارگاه و مساعدت سرلشکر پاسدار محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلت نظام، سومین محموله اهدای جهیزیه برای نوعروسان سیستان و بلوچستان به این استان ارسال شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
 
وی تعداد جهیزیه های اهدایی از سوی این قرارگاه در این مرحله را ۴۰ سری اعلام کرد و گفت: ۲ هزار بسته آب معدنی یک و نیم لیتری و ۳۰۰ سی سی، ماسک، الکل و مواد بهداشتی نیز به نقاط از قبل تعیین شده و هدف گذاری شده ارسال شد.
 
,
,
,
, ,
 
این مقام مسئول اضافه کرد: چهارمین مرحله اهدای جهیزیه به نوعروسان مناطق محروم سیستان و بلوچستان نیز به مناسبت ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی تمام اعصار بشریت اجرایی می شود.
 
به گفته وی، بدون تردید ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) از رسم عروسی گرفته تا جهیزیه، ولیمه و سایر فرایندهای لازم، برای کسانی که می خواهند بنا به دستور اسلام تشکیل خانواده دهند، الگو و سرمشق است.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
امیر اتابک افضلی از اهدای ۴۰ سری جهیزیه به نوعروسان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: ۲ هزار بسته آب معدنی و ملزومات بهداشتی به مناطق محروم این استان ارسال شد.