بهره‌مندی ۱۲۰۰ روستایی از درآمد نیروگاه خورشیدی خواف
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  یحیی براتی بخشدار سلامی با اشاره به نیاز امروز کشور به تولید برق و همچنین درآمدزایی آن برای روستاها در گفت و گو با صبح توس؛ اظهار کرد: نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی دهیاری صیدآباد در سال ۱۳۹۸ با ۱۵ کیلووات و اعتیار ۱۵۰ میلیون تومانی از محل اعتبارات دهیاری شروع به کار کرد و در سال ۱۳۹۹، ۵ کیلوات با سرمایه حدود ۵۰ میلیون تومان تکمیل گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی با بیان اینکه پروژه های دارای درآمد پایدار در اولویت پروژه های دهیاریهای بخش سلامی می باشد، افزود: درآمد نیروگاه صید آباد به حساب دهیاری واریز می گردد و حدود ۱۲۰۰ نفر جمعیت روستا از آن منتفع می‌باشد.

براتی در ادامه در رابطه با نیروگاه خورشیدی روستای علی آباد، بخش سلامه خواف بیان داشت: حدود ۱۰ روز است که پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ کیلوواتی دهیاری علی آباد با اعتبار  ۲۱۰ میلیون تومان  وارد مدار شده است و پروژه نیروگاه خورشیدی ۲۶ کیلوواتی دهیاری رزداب نیز در مراحل نهایی نصب قرار دارد و بزودی وارد مدار می شود.

وی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر هم نیروگاه خورشیدی ۲۶ کیلوواتی دهیاری رزداب با اعتبار حدود ۴۵۰ میلین تومان در حال نصب می باشد و بزودی وارد مدار خواهد شد.

,
,
,
,
,

بخشدار سلامی همچنین در رابطه با سایر پروژه های در دست اقدام و بهره برداری شده در بخش سلامی خواف، یادآور شد: از ۳ پروژه سالن ورزشی در روستاهای رزداب، نصرآباد و سیجاوند و ۵ پروژه چمن مصنوعی در روستاهای چهارده، احمدآباد، خیرآباد، عباس آباد و ولی آباد که در سالهای اخیر به بهره برداری رسیده و پروژه در حال احداث مجتمع تجاری_خدماتی دهیاری صیدآباد و پروژه چمن مصنوعی روستای چمن آباد بعنوان سایر پروژه های خدماتی دهیاریهای بخش سلامی که  درآمدزا نیز می باشند، می توان نام برد.

انتهای پیام/

,
,
]
براتی با اشاره به فعال شدن 3 نیروگاه تولید برق خورشیدی در بخش سلامه خواف، گفت: نیروگاه خورشیدی صیدآباد و علی آباد در بخش سلامه خواف هم اکنون در حال تولید برق و نیروگاه خورشیدی روستای زرداب با توان تولید 26 کیلو وات برق به زودی وارد مدار می شود.