به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در سفر خود به استان سمنان از طرح ها و خدمات ارائه شده در استان بازدید و طرح ها و پروژه های مختلف در استان را افتتاح کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,در آئینی با حضور سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین سردار دامغانی فرمانده سپاه استان سمنان و ردههای مختلف سپاه استان ۱۰۰ سری جهیزیه به زوجین جوان در سمنان توزیع آن آغاز شد.
,,
مهدی عجم، مسئول بسیج اصناف استان سمنان در گفت و گو با خبرنگار مرآت درباره اقدامات انجام شده برای همراهی مجموعه بسیج جهت آغاز زندگی سااده برای زوج های جوان که شرایط فراهم کردن جهیزیه را نداشتند گفت: با همکاری خیرین و نهاد های دولتی و مجموعه بسیج در فاصله کمتر از ۱ ماه ۱۰۰ سری جهیزیه به ارزش ۱۵ میلیارد ریال تامین و با حضور فرمانده بسیج مستضعفین کشور توزیع آن آغاز شد.
وی افزود: به همت سپاه و بسیج و خیران بازاری و اصناف نیکوکار این استان موفق به تهیه ۱۰۰ سری جهیزیه ویژه نوعروسان نیازمند شدیم که این اقدام با هدف کمک به راهاندازی و گسترش ازدواج آسان صورت گرفته است.
مسئول بسیج اصناف استان سمنان ارزش ریالی هر سری جهیزیه را ۱۵۰ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: مبلغ واقعی هرکدام این سرویسها ۲۲۰ میلیون ریال بود که در تعامل های به وجود آمده و پیگیری بسیج اصناف و همراهی خیرین تولیدکننده در استان به قیمت ۱۵۰ میلیون ریال تهیه شد.
عجم هر سری جهیزیه را شامل ۱۱ کالای اساسی شامل اجاقگاز، یخچال و فریزر، فرش، ماشین لباسشویی، و سرویس قابلمه، ظروف اصلی آشپزخانه، جارو برقی، سرویس خواب و... عنوان کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]