به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سهام پس از ۶ روز تعطیلی امروز دوشنبه سبزپوش شد و شاخص بورس به عنوان نماگر بازار با رشد ۱۲ هزار واحدی هفته اول مرداد ماه را آغاز کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,معاملات بازار سهام امروز به صورت متعادل میان خریداران و فروشندگان و با گرایش مثبت آغاز شد و در ادامه با افزایش تقاضا، تعداد سبزهای نقشه بازار افزایش یافت. شاخص هم وزن و شاخص فرابورس هم امروز مثبت بودند.
,,
معامله گران امروز در بازار سهام (بورس و فرابورس) بیش از ۹۹۷ هزار معامله انجام دادند و مالکیت بیش از ۸ میلیارد و ۶۵۷ میلیون سهم و اوراق مالی را دست به دست کردند.
, معامله گران امروز در بازار سهام (بورس و فرابورس) بیش از ۹۹۷ هزار معامله انجام دادند و مالکیت بیش از ۸ میلیارد و ۶۵۷ میلیون سهم و اوراق مالی را دست به دست کردند.,ارزش کل معاملات بازار سهام به بیش از ۲۳ هزار و ۲۷۹ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات خرد سهام هم حدود ۵۱۳۴ میلیارد تومان بود و حقیقیها بیش از ۲۴۴ میلیارد تومان پول وارد بازار کردند.
,,
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز دوشنبه با ۱۲ هزار و ۱۱۳ واحد افزایش به ارتفاع یک میلیون و ۳۲۳ هزار و ۴۲۰ واحد رسید. شاخص هم وزن هم با ۱۰۰۳ واحد مثبت به ۴۰۴ هزار و ۷۷ واحد رسید.
, شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز دوشنبه با ۱۲ هزار و ۱۱۳ واحد افزایش به ارتفاع یک میلیون و ۳۲۳ هزار و ۴۲۰ واحد رسید. شاخص هم وزن هم با ۱۰۰۳ واحد مثبت به ۴۰۴ هزار و ۷۷ واحد رسید.,معامله گران امروز در بورس بیش از ۶ میلیارد و ۶۰۴ میلیون سهم و اوراق مالی را در قالب ۶۶۶ هزار نوبت و به ارزش ۵۵۵۷ میلیارد تومان را معامله کردند.
,نمادهای معدنی و صنعتی گل گهر، فولاد مبارکه اصفهان، معدنی و صنعتی چادرملو، گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، توسعه معادن و فلزات، پتروشیمی پردیس و فولاد خوزستان بیشترین اثر مثبت را بر شاخص بورس گذاشتند.
,,
شاخص کل فرابورس ایران هم امروز با ۲۱۸ واحد رشد به ۱۹ هزار و ۲۶۷ واحد رسید.
, شاخص کل فرابورس ایران هم امروز با ۲۱۸ واحد رشد به ۱۹ هزار و ۲۶۷ واحد رسید.,معامله گران در فرابورس بیش از ۲ میلیارد و ۵۳ میلیون سهم و اوراق مالی را در قالب ۳۳۱ هزار معامله و به ارزش بیش از ۱۷ هزار و ۷۲۲ میلیارد تومان را دادوستد کردند.
,نمادهای بیمه پاسارگاد، پتروشیمی زاگرس، سنگ آهن گهرزمین، پتروشیمی مارون، پتروشیمی تندگویان، پلیمر آریا ساسول و ذوب آهن اصفهان با بیشترین اثر مثبت در رشد شاخص فرابورس بیشترین نقش را داشتند.
,,
انتهای پیام
,