به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا حامدی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: همزمان با فرا رسیدن ایام محرم و روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، پویش نذر خون با هدف اهدای خون عزاداران به بیماران در این ایام برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,وی افزود: در همین راستا پایگاه انتقال خون ۶۰ متری و علوی در خرم آباد و همچنین پایگاه انتقال خون شهرستان بروجرد در روزهای تاسوعا و عاشورا آماده خونگیری از عزاداران می باشد.
,مدیرکل انتقال خون لرستان تصریح کرد: مراکز خونگیری در روز تاسوعا، صبح عاشورا و همچنین در شب عاشورا باز بوده و عزاداران حسینی می توانند برای اهدای خون به این پایگاه ها مراجعه کنند.
,حامدی بیان کرد: با توجه به شرایط شیوع کرونا اما تلاش شده تا همه شرایط و پروتکل های بهداشتی در مراکز اهدای خون برای اهداکنندگان مهیا شود تا بتوانند به راحتی اهدای خون نمایند.
,وی با اشاره به نیاز بیماران به خون گفت: بیماران زیادی هستند که قطره های خون اهدایی، نجات بخش زندگی آنهاست و اهدای خون امری پسندیده در جهت کمک به بیماران است.
,مدیرکل انتقال خون لرستان خاطرنشان کرد: سال گذشته ۶۶۸ نفر در استان برای اهدای خون مراجعه کردند که از این تعداد مراجعه کننده ۵۴۸ نفر موفق به اهدای خون شدند.
,انتهای پیام/
]