فقط ۳۴ درصد احکام بودجه ۱۴۰۰ در چهار ماه نخست سال اجرایی شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات کشور در توییتی با هشتگ «گزارش به مردم» نوشت: با همراهی جهادی همکارانم در دیوان محاسبات کشور، دومین گزارش نظارت مستمر ۲ ماهه بر اجرای بودجه سال ۱۴۰۰ امروز دوشنبه ۱۵ شهریورماه منتشر شد. این گزارش‌ها حرکتی تحولی برای نظارت بر عملکرد مالی دستگاه‌های اجرایی همزمان با اجرای بودجه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
‏طی ۴ ماه اول سال، صرفا ۳۴.۵ درصد احکام اجرایی شده و با همکاری خزانه‌داری کل ۸۱ درصد دستگاه‌ها در ارائه صورتحساب در موعد مقرر همکاری خوبی داشته‌اند. سایر دستگاه‌ها هم موظف هستند خود را با شرایط وفق دهند.
,
 
,
بیشترین درصد تحقق منابع درآمدی مربوط به فروش و واگذاری انواع اوراق و درآمدهای مالیاتی و کمترین میزان تحقق در بخش واگذاری شرکت‌های دولتی، منابع حاصل از واگذاری طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای و واگذاری اموال منقول و غیرمنقول دستگاه‌ها بوده است که این موضوع نیاز به اقدامات جدی دارد.
,
 
,
, ,
 
,
انتهای پیام
,
 
]
رئیس دیوان محاسبات کشور اعلام کرد: در ۴ ماه اول سال، فقط ۳۴.۵ درصد احکام بودجه اجرایی شده است.