چراغ امید سینمای کودک روشن شده است/ اولویت ارتقاء کمی و کیفی آثار
[

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم افتتاحیه سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در مرکز همایش‌های بین‌المللی اصفهان دیروز در حالی برگزار شد که در انتهای این مراسم پیام محمد مهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد قرائت شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در بخشی از این  پیام آمده است:

, :,

«از آنجا که سینمای ملی ایران زمین، جایگاهی شایسته در عالم هنرهای ماندگار در سطح جهان به خود اختصاص داده است، اهمیت جشنواره‌ی کودک و نوجوان بر کسی پوشیده نیست. امید است هنرمندان و فیلمسازان متعهد ایرانی با بهره‌گیری از فرهنگ ناب و انسان‌ساز اسلامی، پرورش دهنده‌ی نسل‌هایی باشند تا علاوه بر اینکه در تقابل با نظام‌های سلطه، یارای ایستادگی و مقاومت داشته باشند، نقشی موثر و پیشتاز در بازسازی تمدن نوین اسلامی و حرکت به سمت قله‌های تعالی و پیشرفت ایفا کنند.

, ., .,

از اولویت‌های سینمای ایران، ارتقاء کمی و کیفی آثاری با محوریت کودکان و نوجوانان امروز، آینده‌سازان فردایی بالنده و افتخار آفرین برای ایران اسلامی است. امید است این امر با بسیج و همدلی هنرمندان و نهادهای فرهنگی در آینده‌ای نزدیک به بار بنشیند.»

, .,

, ,

سینمای کودک و نوجوان سال هاست که در کشور ما به بخش مغفول مانده و تزئینی سینما تبدیل شده است؛ بخشی که برخلاف وضعیت موجود، می تواند به بخش طلایی سینمای ایران تبدیل شود. علاوه بر کشف استعدادهای هنری و سینمایی که دراین جشنواره ها می تواند تجلی یابد، ساخت مهمترین فیلم های سینمایی ما باید در این بخش اتفاق بیافتد تا کودکان و نوجوانانی که آینده سازان این کشوراند، با تماشای این فیلم ها مسیر درخشان آینده خود را به درستی انتخاب کنند؛ مسیری که می تواند به آنها درس مهربانی، درس درست زندگی کردن و عشق ورزدین بیاموزد.

,

همان طور که در پیام وزیر ارشاد نیز آمده از اولویت‌های سینمای ایران، ارتقاء کمی و کیفی آثاری با محوریت کودکان و نوجوانان امروز، آینده‌سازان فردایی بالنده و افتخار آفرین برای ایران اسلامی است و این امید وجود دارد که با مدیریت جدید وزارت ارشاد، اولویت ساخت و ارتقای کمی و کیفی فیلم های تولید شده با موضوع کودکان و نوجوانان به فراموشی سپرده نشود و چراغ امیدی که به تازگی در سینمای ایران روشن شده، مسیر این راه دشواره را روشن کند.

,

«بلوط» ساخته مرتضی رحیمی، «بامبالا» کارگردان سید جمال سید حاتمی، «برزنگی» ساخته حسین قاسمی جامی، «پسران دریا» ساخته افشین هاشمی و حسین قاسمی جامی، «ترانه‌های پدرانه» ساخته محمد بصیری، «داستان‌های هزار و یک روز» تولید مشترک ایران و ژاپن ساخته حبیب احمدزاده، «زندگی و زندگی» ساخته علی قوی‌تن، «شهر گربه‌ها» ساخته سید جواد هاشمی، «لیپار» ساخته حسین ریگی و «یدو» ساخته مهدی جعفری ۱۰ فیلم راه‌یافته به بخش اصلی جشنواره سی‌وچهارم هستند که تنها به‌صورت فیزیکی و البته محدود اکران خواهند شد.

,

سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به دبیری علیرضا تابش از ۱۶ تا ۲۱ مهر ۱۴۰۰ با شعار «سینما، سرزمین خیال» در حال برگزاری است و به غیر از شهر اصفهان، که میزبان جشنواره است، فیلم های اصلی جشنواره در ۲۲ شهر کشور نمایش داده می‌شود.

,

انتهای پیام/ 

]
سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان با شعار «سینما، سرزمین خیال» در حال برگزاری است و امیدی در دل هنرمندان با تغییرات جدید ایجاد شده تا چراغ سینمای کودک همچنان روشن باقی بماند.