به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس وعده های عمرانی شهرداری یاسوج که در ایستگاه خیال بافی و خلف وعده عمری طولانی دارد این روزها با پیر شدن پروژه هایش که هر کدام اکثیر جوانی برای پایتخت طبیعت ایران است انگار درد هایش نمی خواهد درمان شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,گرد پیری بر چهره پل سوم بشار یاسوج سالهاست که نشسته و حتی درد مفاصلش دیگر تاب و توان را از آن گرفته و با پای لنگ به شهروندان خدمات می دهد، خدماتی که لنگ بودن آن گاهی برای مردم درد آور و خطرناک شده است.
,پیشروندگی این دردها از پل سوم به پل چهارم ماه هاست منتقل شده تا شهرداری یاسوج با امروز و فردا کردن وعده هایش توان درمان شهر را نداشته باشد.
,
شهرداری پایتخت طبیعت ایران که این سالها وعده هایش را می توان با فیلم های سینمایی بالیوود مقایسه کرد در گوشه گوشه شهر زخمی مثلا عمرانی ایجاد کرده و هرگز مرهمی برای این زخم ها نبوده و شهروندان یاسوجی باید در ایستگاه چشم انتظاری منتظر وعده های بالیودی باشند تا شاید سرانجام تکمیل پروژه ها را ببینند.
,گره های ترافیکی درد آزار دهنده شهر یاسوج است و روز به روز این درد ها بیشتر می شود تا کابوس دادن وعده های مسئولان شهری تمام نشدنی باشد و سرنوشت پل چهارم یاسوج به زلف پل سوم بشار گره بخورد .
,منابع آگاه با توجه به پیشرفت 95 درصدی پروژه از بهره برداری این پل در شهریور ماه خبر دادند و (به احتمال) تا آن موقع نستهن مقدم دیگر شهردار یاسوج نباشد، و پل شهید یزدانپناه یاسوج که حجم زیاده از ترافیک درون شهری یاسوج را رفع می کند شهردار سوم این پروژه را به خود می بیند.
,
البته امید است این عدم پیشرفت 5 درصدی سرنوشتش همانند پل سوم با یک لاین ناقص نباشد.
,افتتاح لاین اول پل سوم بشار یاسوج پر از حاشیه و جنجال رسانه ای بود، کاری که بیش از یک دهه از طول عمر آن گذشت تا به صورت ناقص و با یک لاین زیر بار ترافیکی برود ،حال سوال و ابهام اینجاست که چه زمان پروژه پل چهارم زیر بار ترافیکی می رود و با اعلام آخرین زمان یعنی مردادی که چند روز دیگر از آن باقی مانده است آیا شهروندان یاسوجی باید همچنان در انتظار باشند؟
,انتهای پیام/
]