تیم‌های مهندسی نیروی دریایی سپاه در ساعات اولیه پس از زلزله در هرمزگان حاضر شدند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یگان مهندسی نیروی دریایی سپاه در ساعات اولیه حادثه زلزله هرمزگان در محل کانون اصلی زلزله بندرعباس، روستای گیشان بخش فین با اعزام ماشین آلات سنگین اقدام آوار برداری و به بازگشایی معابر و جاده ها کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سپس راه مواصلاتی سیرجان به بندرعباس که بواسطه زلزله و ریزش کوه مسدود شده بود با همت مهندسی نیروی دریایی سپاه به طول ۳۰ کیلومتر تا ساعت ۵ بامداد به اتمام رسید.

,

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ما در کنار مردم هستیم و هر زمان و در هر نقطه‌ای نیاز باشد همه ما با تمام تجهیزات وارد خواهیم شد تا انشاءالله ذره‌ای از آلام مردم کم شود.

,

دریادار تنگسیری افزود: تیم‌های مهندسی این نیرو با ماشین آلات مهندسی و گروه‌های امدادی در محل حضور دارند و در صورت نیاز گروه‌های بیشتری اعزام خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام/ک

]
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: تیم‌های مهندسی نیروی دریایی سپاه با ماشین‌آلات مهندسی و گروه‌های امدادی در منطقه زلزله‌زده حضور دارند و در صورت نیاز گروه‌های بیشتری اعزام خواهد شد.