«اُمیکرون»؛ خطرناک ترین واریانت کرونا/جوانان افریقایی بیشترین قربانیان Omicron / آیا سویه جدید مغلوب واکسن‌های کووید۱۹خواهد شد؟
[

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این درد بی امان-کرونا- خیال رفتن ندارد و مجال ماندن نمی دهد. آنهم در شرایطی که برخی از هموطنان در پی تحریک رسانه های بیگانه و شبکه های مجازی و تلویزیونی معاند، هنوز اس و اساس و داستان را نپذیرفته اند و در شکی عجیب به وقوع بیماری و لزوم واکسیناسیون دارند.

, به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ , شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شاهد این مدها رفت و آمدهای آزاد و به دور از قید و بندهایی است که اخلاق بر گردن ما گذاشته و علوم روز پزشکی هم این قید وبندها و الزامات را تحت عنوان پروتکل های بهداشتی معرفی و همه را ملزم به رعایت آنها کرده اند؛ شاید به این وسیله و در همتی همگانی شر کرونا از سر جهان کم شود!

,

با این وجود و به رغم تلاش تحسین برانگیز دولت سیزدهم در مهار نسبی کرونا، افزایش آمار واکسیناسیون و رفع رجوع پیک قریب الوقوع ششم کرونا، هنوز یک روز تمام از خبر مسرت بخش خروج تمام شهرهای کشور از وضعیت قرمز نگذشته بود که خیر شناسایی سویه‌ای دیگر از بیماری کرونا توسط سازمان جهانی بهداشت رسانه ای شد.

,

 

,

 «اُمیکرون» سویهخطرناک از کووید19

,  «اُمیکرون» سویهخطرناک از کووید19,  «اُمیکرون» سویهخطرناک از کووید19,

 

,

, , ,

 

,

سازمان بهداشت جهانی شامگاه روز جمعه پنجم آذر ماه خبر داد که  سویه نگران‌کننده ای از  ویروس جدید کرونا را ذیل عنوان اُمیکرون (Omicron) شناسایی و نامگذاری کرده است. منشاء و مظهر سویه جدید امیکرون ابتدا به ساکن در شش شهر افریقایی بوتسوانا، آفریقای جنوبی، نامیبیا، زیمبابوه، لسوتو و اسواتینی ظهور و توسط سازمان جهانی بهداشت گزارش شده است.

, Omicron,

این یعنی مصیبتی تازه بعد از فراغت از وهم و گمان درگیر کننده سویه دلتا و موج ششم!

,

حالا باید ببینیم در میدانگاهی که تازه شمار هموطنان قربانی کرونا فروکش کرده بود، سویه امیکرون با همراهی کمپین های ضد واکسن و جمعیت واکسن هراس به علاوه آن گروه منورالفکری که در اماکن عمومی و شلوغ مانند مترو از زدن ماسک امتناع می کنند و از ماسک زدن و رعایت کردن دیگران گویا خاطر خطیرشان آزرده می شود، چه می کند و چه بر سر مردم می آورد. مردمی که نه بخاطر اهمال خود، بلکه به واسطه گناه آگاهانه آن دسته از شهروندانی که واکسن نزده اند و از رعایت هر الزام و التزامی در زیست اجتماعی تخطی می کنند، قربانی می شوند!

,

 

,

مهمترین مشخصات علمی اُمیکرون

, مهمترین مشخصات علمی اُمیکرون, مهمترین مشخصات علمی اُمیکرون,

 

,

, , ,

دانشمندان، سویه یافت‌شده در آفریقای جنوبی شامل تعداد زیادی جهش در پروتئین اسپایک است که نقش کلیدی در ورود ویروس به سلول‌های بدن دارد. طبق اطلاعات منتشرشده، این سویه به‌طور کلی دارای ۵۰ جهش است که بیش از ۳۰ جهش روی پروتئین اسپایک رخ داده  (یعنی دو برابر بیشتر از سویه دلتا که در هند شناسایی شد). پروتئین اسپایک همان بخشی از سلول است که از سوی واکسن‌ها هدف قرار می‌گیرد.

,

سویه جدید اومیکرون از آفریقای جنوبی شیوع یافته، در بوتسوانا و هنگ کنگ و بلژیک موارد مثبت ابتلا به این نوع سویه شناسایی شده است.

,

محققان انگلیسی نیز اعلام کردند این سویه «پایدار» نیست و ممکن است در ترکیب با سایر جهش‌ها تشکیل شده باشد و در حال حاضر، باید این ویروس از نزدیک نظارت و تجزیه و تحلیل شود، اما دلیلی برای نگرانی بیش از حد وجود ندارد، مگر اینکه در آینده نزدیک شروع به افزایش فرکانس کند.

,

 

,

 

,

امیکرون؛ یکی از ۵ سویه های مورد تایید سازمان جهانی بهداشت

, امیکرون؛ یکی از ۵ سویه های مورد تایید سازمان جهانی بهداشت , امیکرون؛ یکی از ۵ سویه های مورد تایید سازمان جهانی بهداشت ,

 

,

, , ,

 

,

هنوز شاخصه های فنی از این سویه در دست نیست اما با این حال مهمترین اظهار نظری که از سوی متخصصان کشورمان نسبت به این سویه شده، اظهار نظر دکتر حمید سوری اپیدمیولوژیست است که درباره جهش جدید ویروس کرونا، موسوم به امیکرون به ایسنا گفته است: گفت: واریانت جدید یکی از ۵ واریانت مورد تایید سازمان جهانی بهداشت است که جزو واریانت‌ها و جهش‌های مهم کووید۱۹ شناخته شده است و عملا حدود ۳۰ جهش بر آن صورت گرفته است و سبب شده است که سرعت انتشار بیماری به گونه‌ای افزایش یابد که در آفریقا در عرض یک هفته موارد ابتلا دو برابر شده و همینگونه تصاعدی در حال افزایش است و نشان دهنده این است که قابلیت بیماری‌زایی آن نسبتا بالا است.

,

سوری در بخش دیگری از سخنانش می افزاید: در مورد میزان کشندگی این جهش جدید، اطلاعات جسته و گریخته است و فعلا نمی‌توان قضاوت زیادی کرد. برای اینکه ببینیم آیا واکسن‌های موجود می‌توانند در برابر این جهش پاسخگو باشند هم به چند هفته زمان نیاز داریم تا نتایج عیان شود.

,

وی اضافه کرده است: ولی آنچه‌ها تابحال درمورد واریانت جدید تحت عنوان «اُمیکرون» می‌دانیم این است که قابلیت بیماری زایی بالایی دارد و تابحال مشخص شده است که بیشتر گروه‌های سنی جوان تر را هدف قرار می‌دهد. در آفریقا که پوشش واکسیناسیون پایین است تقریبا همه گروه‌های سنی برای ابتلا حساس هستند ‌و تمایل ویروس برای ایجاد آلودگی به سمت جوانان است.

,

 

,

تمهیدات ایران برای جلوگیری از ورود جهش جدید کرونا به کشور

, تمهیدات ایران برای جلوگیری از ورود جهش جدید کرونا به کشور, تمهیدات ایران برای جلوگیری از ورود جهش جدید کرونا به کشور,

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تمهیدات ایران برای جلوگیری از ورود جهش جدید ویروس کرونا به کشور را تشریح کرد.

,

به گزارش ایسنا، دکتر محمدمهدی گویا، گفت: این سویه جدید کرونا اگر منتشر شود با نگرانی که در این رابطه وجود دارد ممکن است برخورد با آن سخت باشد. چند هفته طول می‌کشد تا شخصیت سویه جدید کرونا با جهش‌هایی که داشته مشخص شود تا بتوان با قطعیت نظر داد.

,

وی تاکید کرد: به افرادی که قصد مسافرت به آفریقای جنوبی، بوتسوانا، نامیبیا، زیمبابوه، لسوتو و اسواتینی را دارند توصیه می‌کنم سفر خود را به تاخیر بی‌اندازند. ما همه اطلاع رسانی‌ها را در فرودگاه و تمام مرزهای زمینی، هوایی و دریایی در اختیار می‌گذاریم یعنی بدون آگاهی از کشور خارج نخواهند شد.

,

گویا با تاکید بر اینکه نهایت سختگیری اعمال خواهد شد، اظهار کرد: ما پرواز مستقیم از این کشورها نداریم و اعلام کردیم برای ورود فرد غیر ایرانی از این کشورهای یاد شده به ایران ممانعت ایجاد خواهیم کرد و ایرانیانی هم که می‌خواهند مسافرت داشته باشند تا دو نوبت تست PCR منفی نداشته باشند باید در مبادی مرزی در قرنطینه بمانند. حتی ممکن است فردی تا ۱۴ روز در قرنطینه مرزی بماند. این اطلاع رسانی ها به مردم و سفارتخانه‌های ما در این کشورها انجام می‌شود.

, PCR,

گویا در خاتمه افزود: تمام توصیه‌های بهداشتی برای این سویه جدید هم موثر است.

,

 

,

پرواز مستقیمی از قاره آفریقا به ایران نداریم

, پرواز مستقیمی از قاره آفریقا به ایران نداریم,

 

,

, , ,

حسن خوشخو مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی امروز گفت: پرواز مستقیمی از قاره آفریقا به ایران نداریم و در صورت نیاز محدودیت‌های پروازی از کشورهایی که سویه جدید در آنها در حال گسترش است، اتخاذ می‌شود.

,

وی درباره محدودیت‌های احتمالی برای پذیرش مسافر از جنوب آفریقا در فرودگاه امام خمینی(ره) افزود: پرواز مستقیم که منجر به ورود مسافر از آفریقای جنوبی به کشور شود نداریم، اما درباره ورود مسافران پروازهای غیرمستقیم (کانکشن- CONNECTION) در صورت لزوم همان تدابیر قبلی در نظر گرفته خواهد شد.

, CONNECTION,

 

,

رئیس جمهور: کنترل تردد از مرزها با دقت و حساسیت انجام شود

, رئیس جمهور: کنترل تردد از مرزها با دقت و حساسیت انجام شود, رئیس جمهور: کنترل تردد از مرزها با دقت و حساسیت انجام شود,

 

,

, , ,

 

,

آیت الله سید ابراهیم رئیسی امروز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا بر جدیت و دقت در کنترل مرزهای زمینی، هوایی و دریایی، گفت: کنترل تردد از مرزها بویژه مرزهای شرقی کشور ضروری است و باید در کنار قرنطینه با دقت و حساسیت انجام شود.

,

 

,

حرف آخر؛ سرایت پذیری «اومیکرون» ۵۰۰ درصد بیشتر از سویه دلتا

, حرف آخر؛ سرایت پذیری «اومیکرون» ۵۰۰ درصد بیشتر از سویه دلتا, حرف آخر؛ سرایت پذیری «اومیکرون» ۵۰۰ درصد بیشتر از سویه دلتا,

 

,

, , ,

در توئیت جال توجهی که در فضای مجازی منتشر شد، آمده بود: اگرچه سازمان جهانی بهداشت هنوز جزئیاتی از میزان سرایت سویه اومیکرون ویروس کرونا را اعلام نکرده، یک متخصص بیماری‌های همه‌گیر احتمال داد که میزان سرایت این سویه نسبت به سویه دلتا ۵۰۰ درصد بیشتر باشد.

,

با این حال و به رغم آنچه که بارها گفته شده، راه مقابله با این ویروس مرگبار واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل های بهداشتی است، بی تردید امیکرون هم با این دو دستور و توصیه مهار خواهد شد؛ مشروط بر آنکه درکی برای این موضع باشد.

,

انتهای پیام/

,

 

]
شیوع سویه جدید و خطرناک کرونا موسوم به «اُمیکرون» در حال کشورمان را تهدید می کند که مردم تازه از خطر پیک ششم درامان مانده و تمام شهرهای مان از وضعیت قرمز خارج شده بود؛ با این اوصاف هر گونه بی احتیاطی می تواند این مهمان ناخوانده را داخل کشور بکشاند