به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدجواد حاجعلیاکبری امام جمعه موقت تهران در خطبه های عبادی سیاسی جمعه تهران با اشاره به سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، خطبه اول را به این موضوع اختصاص داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,امام جمعه موقت تهران در ادامه بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها لیله القدر اسلام و قدر قرآن بود و با اینکه وجود نازنین ایشان همواره پشتوانه عظیمی برای اسلام، پیامبر و امیر المومنین علیه السلام در همه صحنهها بود، همه وجود خود را عاشقانه، صادقانه و خالصانه به میدان آورد.
,وی اضافه کرد: در این ۷۵ روز بین رحلت پیامبر تا شهادت حضرت زهرا(س) دفاع مقدسی را سازمان داد که حقیقتاً اعجاب آور و البته بسیار دست آموز و الهام بخش است.
,حاج علی اکبری با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را باید بنیانگذار جهاد تبیین بدانیم، گفت: در حقیقت کار حضرت زینب سلام الله علیها امتداد جهاد تبیین حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است که در یک مقطع بی نظیر انجام شد که یک پیچ تاریخی است و جریان نبوت به امامت منتقل می شود.
,وی همچنین تصریح کرد: یک اراده شیطانی خطرناک در وسط میدان فعال بود که این انتقال به درستی انجام نشود، اگر هم انجام شد با تحریف و جابجایی ارزشها صورت بگیرد؛ هرچند در هدف اول که جلوگیری از حاکمیت اسلام ناب بود، در مقطعی موفق شدند اما هدف دوم آنها یعنی تلاش برای تحریف حقیقت ناکام ماند.
,امام جمعه موقت تهران همچنین یادآور شد: اگرچه اینجا شمشیر علی بن ابیطالب علیه السلام برای مصلحت امت اسلامی در میان بود اما زبان و تبیین فاطمه (س) و جهاد تبیین جریانات حریف را ناکام گذاشت.
,حاج علی اکبری همچنین یادآور شد: حضرت فاطمه سلام الله علیها به میدان آمد و دفاع همه جانبهای را با جانفشانی آغاز کرد و در کنار بیت امامت تا شهادت فرزند و تبیین شبانه برای اصحاب و سخن گفتن با زنان مدینه تا گریه انذار در کنار قبور بقیع و شهدای خود تا وضعیت بیدار کننده آن حضرت، همه گامهای صادقانه حضرت زهرا بود.
,وی همچنین بیان کرد: اما در این میان خطبه فدکیه حضرت زهرا (س) یک حماسه بود و همین بهانهای برای طرح مسائل اصلی حکومت اسلامی شده بود. فاطمه زهرا سلام الله علیها این مقام معنویت و نورانیت و با آن مقام علم و معرفت و جایگاه سیاسی و اجتماعی منحصر به فرد خود برای خلق حماسه جاودانی به میدان آمد.
,امام جمعه موقت تهران در ادامه بیان کرد: روزهای اول خلافت، مسجد پر جمعیت بود که هم مردم و هم مسئولان حضور داشتند و فاطمه سلام الله علیها وارد میدان شد؛ مدتی مردم صدای پیامبر را نشنیدند همچنان فضای غم آلود پیام رحلت برقرار بود و با هیبتی نستوه و شکوهی مثال زدنی همراه با جمعی از بانوان حرکت کردند و وارد مسجد شدند. جریان حرکت آن حضرت را وقتی گزارش میکنند عمدتاً تکیه بر حجاب با جلال و شکوه حضرت دارند.
,حاج علی اکبری در همین باره گفت: خطبه نورانی همسنگ خطبههای نهج البلاغه امیرالمومنین علیه السلام بود که از همان ابتدا مورد توجه و محل مراجعه، بحث و تفسیر هم قرار گرفته است اما واقعیت این است که حق آن ادا نشده است.
,انتهای پیام/
]