به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک از شیروان، انجام اقدامات احتیاطی برای پیشگیر ی از امکان شیوع بیماری کرونا در محیط مدارس ضروری است؛ مدارس می توانند با بکارگیری اقداماتی از ورود و انتشار بیماری کرونا توسط دانش آموزان و کارکنان جلوگیری کنند. آنها همزمان می توانند ایجاد اختلال در آموزش را به حداقل رسانده و از دانش آموزان و کارکنان حمایت کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک,دانش آموزان پروتکل ها را رعایت نمی کنند
, دانش آموزان پروتکل ها را رعایت نمی کنند, دانش آموزان پروتکل ها را رعایت نمی کنند,زهره خاکسار یکی از دانش آموزان متوسطه در گفت و گو با خبرنگار عصر اترک گفت: برای رعایت دستورالعمل ها مدیران و معاونین بسیار تلاش می کنند اما دانش آموزان متاسفانه رعایت نمی کنند.
,وی گفت: شرط ورود به دبیرستان داشتن کارت واکسیناسیون بوده که برخی از دانش آموزانی که تزریق واکسن کرونا انجام نداده بودند با تعامل مدرسه و بهداشت این اتفاق صورت گرفت.
,کلاس ها در زمان زنگ تفریح ضدعفونی می شوند
, کلاس ها در زمان زنگ تفریح ضدعفونی می شوند, کلاس ها در زمان زنگ تفریح ضدعفونی می شوند,مسئول انجمن اولیا و مربیان مدرسه ابتدایی هیئت امنایی فرهنگیان دوره اول شیروان با بیان اینکه دانش آموزان در این مدرسه به دو گروه تقسیم شده اند، به خبرنگار ما گفت: در زنگ تفریح که دانش آموزان به صورت نوبتی از کلاس خارج می شوند، کلاس ها ضدعفونی می شوند هر چند که گفته شده سطوح عامل انتقال ویروس نیست.
,رقیه نجف زاده ادامه داد: همچنین سرویس های بهداشتی در این مدرسه زود به زود با مواد ضدعفونی کننده شستشو داده می شوند.
,نجف زاده افزود: ابتدای هر صبح و با ورود دانش آموزان به مدرسه تب سنجی انجام می شود و در صورت داشتن تب 37 درجه دانش آموز به منزل برگردانده می شود.
,فاصله 1.5 متری بین دانش آموزان در کلاس
, فاصله 1.5 متری بین دانش آموزان در کلاس, فاصله 1.5 متری بین دانش آموزان در کلاس,مربی پیش دبستانی ریحانه النبی شیروان در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: کودکان ابتدای ورود به پیش دبستانی مورد تب سنجی قرار گرفته و باید دست های خود را با مایع بشویند.
,زهرا نورمحمدی تاکید کرد: دانش آموزان در کلاس 10 نفر و به صورت تک نفره در هر میز و با فاصله 1.5 متر از یکدیگر و به صورت ضربدری می نشیند و بعد از هر کلاس مجددا دست ها باید با مایع شسته شود.
,این مربی اظهار داشت: به جهت اینکه دانش آموزان در مدت حضور خود در پیش دبستانی ماسک را از صورت خود برندارند هیچ گونه میل تغذیه در مجموعه نداریم و وسایل بازی و سرگرمی نوگلان بعد از هر استفاده، ضدعفونی می شوند.
,92 درصد دانش آموزان شیروانی واکسن زده اند
, 92 درصد دانش آموزان شیروانی واکسن زده اند, 92 درصد دانش آموزان شیروانی واکسن زده اند,سرپرست شبکه بهداشت شیروان در گفت و گو با خبرنگار عصر اترک گفت: تزریق واکسن برای دانش آموزان از رنج سنی ۱۲ تا ۱۸ سال است که در آمارهای دانشگاه علوم پزشکی ۱۲ تا ۱۵ سال جداگانه و ۱۵ تا ۱۸ سال به صورت جداگانه محاسبه میشوند.
,وی ادامه داد:در رنج سنی ۱۲ تا ۱۵ سال در شیروان 92.5 درصد نوبت اول و ۶۹ درصد نوبت دوم را دریافت کردند همچنین در رنج سنی ۱۵ تا ۱۸ سال، 82.6 درصد نوبت اول و58.8 درصد نوبت دوم را تزریق کردند همچنین دریافت واکسن توسط فرهنگیان حدود ۹۰ درصد در نوبت اول هست.
,وی با اشاره به اینکه برای رنج سنی زیر ۱۲ سال واکسنی وجود ندارد، گفت: دانش آموزان برخلاف بزرگسالان با توجه به اینکه دارای روحیه بازیگوشی هستند پس باید مراقبت از آنها نسبت به بزرگسالان دو برابر باشد.
,هاشمی تاکید کرد: واکسیناسیون امکان ابتلای مردم به کرونا را صفر نمی کند، اما واکسیناسیون از بروز بیماری، چرخش ویروس و مرگ تا حد زیادی جلوگیری می کند.
,وی با اشاره به اینکه تا کنون عارضه ای برای کودکان ۱۲ سال به بالا بر اثر تزریق واکسن کرونا گزارش نشده است، خاطرنشان کرد: از ابتدای آذر مدارس به صورت حضوری دایر شده است از این بازه زمانی تا به حال افزایش چشمگیری در ابتلا و مرگ و میر نداشتیم.
,سرپرست شبکه بهداشت شیروان افزود: این آمار و اطلاعات بر اساس مراجعاتی است که مردم به مراکز درمانی دارند بنابراین می توان گفت بازگشایی مدارس افزایش چشم گیری در بستری بیماران بدحال، مبتلایان و .... تاکنون نداشته است.
,هاشمی رسکتی در پایان از مردم خواست از عوارض واکسن ترس نداشته باشند و یادآور شد: تزریق واکسن بر عدم تزریق واکسن ارجحیت دارد که باعث کاهش چرخش ویروس خواهد شد و این گفته ایست که توسط تمام متخصصان تایید شده است.
,
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان اظهار داشت: در آمار کلی نمونه گیری های تست کرونا یعنی بستری به علاوه سرپایی ها ۲۰ درصد افزایش داشته ایم ولی خوشبختانه در تعداد کل موارد مثبت شده ۲۰ درصد کاهش پیدا کرده است.
,هاشمی افزود: ۸ بیمار کرونایی در روز به صورت میانگین در بیمارستان بستری میشوند و بطور میانگین ۱۱ مراجعه کننده سرپایی در روز وجود دارد و حال حاضر ۱۷ درصد تست های سرپایی مثبت هستند.
,وی با بیان اینکه تزریق واکسن کرونا در شیروان پایین تر از میانگین استان است، تصریح کرد: وضعیت واکسیناسیون تا نیمه آذرماه جاری در جمعیت بالای ۱۲ سال به صورت کلی ۷۷% نوبت اول و 61% نوبت دوم تزریق صورت گرفته است همچنین در افراد بالای ۱۸ سال 77.8 درصد تزریق نوبت اول و62.5 درصد مردم واکسن نوبت دوم خود را تزریق کرده اند.
,استقبال کم عشایر از واکسیناسیون کرونا
, استقبال کم عشایر از واکسیناسیون کرونا, استقبال کم عشایر از واکسیناسیون کرونا,هاشمی رسکتی گفت: اقدامات زیادی برای تشویق و ترغیب مردم به تزریق واکسن صورت گرفته است از جمله اکیپهای سیاری که ازسوی بسیج، بهداشت، اورژانس و هلال احمر به مدت یک هفته واکسیناسیون را در مناطق دوردست در درب منازل انجام میدادند و همچنین با کمک امور عشایری همراه با تیم سلامت به تمام مناطق عشایری مراجعه و چادر به چادر در بحث تزریق و واکسینه کردن مردم تلاش کردیم که متاسفانه بازدهی خوبی نداشت و توانستیم فقط ۹ نفر را در بین عشایر واکسینه کنیم.
,وی ادامه داد: همچنین برخی از ادارات، کارخانجات و نهادهای بزرگ مثل کارخانه قند، نیروگاه سیکل ترکیبی، پادگان شهید هاشمی نژاد و زندان که نیروهای آنها به صورت شیفتی کار می کنند هماهنگیهای لازم صورت گرفت اکیپی به این مکان ها اعزام و دوز اول و برخی دوز دوم را دریافت کردند.
,هاشمی علت اصلی عدم تزریق واکسن کرونا توسط مردم شیروان را اضطراب ناشی از عوارض واکسن دانست و گفت: طبق بررسی و پرسشگری که از ۱۱۶ خانواده شهرستان با مراجعه به درب منازل صورت گرفته است بالای ۹۰ درصد مردم اظهار کرده اند که از عوارض واکسیناسیون میترسیم.
,سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان در پاسخ به سوال خبرنگار عصراترک مبنی بر اینکه آیا خود شما واکسن کرونا دریافت کردهاید پاسخ داد: بله بنده سه نوبت واکسن تزریق کرده ام در ابتدا دو نوبت اسپوتنیک و یک نوبت هم اخیراً آسترازنکا تزریق کرده ام.
,
انتهای پیام/
]