به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، محمدابراهیم امامی سخنگوی فدراسیون کشتی درباره رقابتهای قهرمانی کشور اظهار داشت: پیش از این در خبرها آمده بود که سفر رئیس جمهور محترم به گرگان با برگزاری مسابقات کشتی آزاد قهرمانی کشور و مرحله اول چرخه انتخابی تیم ملی همزمانی دارد و احتمال به تعویق افتادن این مسابقات دور از ذهن نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: رئیس فدراسیون کشتی بلافاصله پیگیری های لازم را از رئیس دفتر ریاست محترم جمهوری انجام و پس از مذاکرات بعمل آمده مساعدت لازم در این زمینه انجام و همزمانی این سفر با رقابت های مذکور رفع شد.
امامی افزود: بدین ترتیب رقابت های کشتی آزاد قهرمانی بزرگسالان کشور طبق برنامه قبلی روزهای 21 لغایت 24 دی ماه در شهر گرگان برگزار می شود.
,
سخنگوی فدراسیون کشتی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری مسئولان استان گلستان، فدراسیون کشتی و هیئت کشتی استان این مسابقات که از اهمیت بسیار بالایی برای کشتی کشور برخورداراست و بعنوان اصلی ترین مرحله چرخه ی انتخابی تیم ملی محسوب می شود در سطح مطلوبی برگزار گردد.
انتهای پیام/
,
,
]