توقیف دو فروند شناور حامل ۳۲هزار لیتر سوخت قاچاق در جزیره قشم
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در گفت‌وگو با شبکه اطلاع رسانی هرمز اظهار داشت: با هماهنگی مقام قضایی، مأموران دریابانی قشم پس از شناسایی دو فروند شناور لنج حامل ۳۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در آبهای این جزیره، نسبت به توقیف آنها اقدام نمودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی هرمز,

مجتبی قهرمانی خاطرنشان کرد: قاچاقچیان قصد داشتند به وسیله این دو فروند لنج، محموله‌های سوخت را به یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس منتقل کنند که خوشبختانه با هوشیاری مأموران، شناورهای مورد نظر، شناسایی و توقیف شدند.

,

وی در ادامه افزود: مبارزه با قاچاق به ویژه قاچاق سوخت از اولویت‌های مهم دادگستری استان هرمزگان در جهت حمایت از رشد و شکوفایی اقتصاد کشور است و بر این اساس، شهروندان می‌توانند در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت قاچاقچیان، مراتب را به قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت استان اطلاع دهند.

,

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین با اشاره به تأکیدات ریاست قوه قضاییه در خصوص لزوم مبارزه بی‌امان با پدیده قاچاق خاطرنشان کرد: به‌منظور صیانت از منابع ملی، مقابله با قاچاق سوخت با جدیت پیگیری می‌شود و دستگاه قضایی با تمام توان و بدون اغماض با قاچاقچیان برخورد خواهد کرد.

,

 

,

انتهای پیام /

]
قهرمانی از توقیف دو فروند شناور حامل ۳۲هزار لیتر سوخت قاچاق در جزیره قشم خبر داد.