به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ توکل شاکرمی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهارداشت: به مناسبت ایام الله دهه فجر، خیران با همکاری ستاد دیه ۱۸ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد استان را از زندان آزاد کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک، ,وی افزود: از این تعداد دو نفر خانم و ۱۶ نفر آقا بودند که بدهی این افراد دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده که با پرداخت ۶۶۰ میلیون تومان به صورت نقدی و مابقی از طریق تسهیلات و گذشت شاکی تامین شده و در نهایت منجر به آزادی ۱۸ زندانی شده است.
,مدیر عامل ستاد دیه لرستان تصریح کرد: با خیران زیادی صحبت شده که تا پایان دهه فجر پنج نفر دیگر از زندانیان جرائم غیر عمد از زندان آزاد شوند و تعداد زندانیانی که در دهه فجر از زندان آزاد شدند به ۲۳ نفر برسد.
,شاکرمی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۹۶ زندانی جرائم غیر عمد مالی از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده بازگشتند.
,انتهای پیام/
]