شناسایی باند توزیع داروهای سرطانی و سقط جنین
رئیس پلیس فتا تهران از دستگیری ۵ نفر از افرادی که در فضای مجازی اقدام به توزیع داروهای فاقد سلامت میکردند، خبر داد.
[
,
,
,
,
]
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا تهران گفت: موضوعاتی که با جان و سلامت مردم در ارتباط است را از مدتها قبل مورد رصد و کارمان قرار دادیم و در بحث فروش دارو در فضای مجازی یک باند ۵ نفره را منهدم کردیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با بیان اینکه از مخفیگاه این افراد ۲۴۰ هزار نوع از انواع داروهای مختلف اعم از داروهای سرطانی، کرونا، داروهای نایاب، داروی سقط جنین و داروی تاریخ مصرف گذشته، کشف کردیم، گفت: در سال جاری بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار فقره داروهای مختلف را از متهمان کشف کردیم.
,
رئیس پلیس فتا تهران با بیان اینکه رصد فضای مجازی در حوزه عرضه دارو با جدیت در دستورکارما قرار دارد، تصریح کرد: شهروندان بدانند که فضای مجازی محل مناسبی برای خرید و تهیه دارو نیست.
,
وی افزود: داروهایی از متهمان کشف کردیم که نیاز به تجهیزات و انبارهای خاص برای نگهداری دارند اما افراد بدون در نظر گرفتن این موارد داروها را در اماکن نامناسب دپو کرده بودند.
,
انتهای پیام/
منبع: مشرق
, منبع: مشرق
]