به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صابر رحیمی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، ضمن تبریک ولادت حضرت علی اکبر(ع) اظهار داشت: با توجه به اینکه ولادت حضرت علی اکبر(ع) به عنوان روز جوان نامگذاری شده است و امسال هم بنا به پیش بینی های صورت گرفته از ۲۲ اسفند به مدت یک هفته گرامیداشت جوان نامگذاری شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه افزود: تقویت جایگاه جوانان در افکار عمومی در سطح ملی و استانی و همچنین توانمندسازی و افزایش سطح امیدواری در جوانان از جمله اهدافی است که در هفته جوان دنبال می شود.
وی خاطر نشان کرد: به همین منظور در سطح استان برنامه های خاص و متنوعی پیش بینی شده است که همزمان با این هفته برگزار خواهند شد.
رحیمی بیان داشت: مهمترین برنامه های هفته جوان امسال در کرمانشاه شامل نشست های گفتگوی جوانان، نشست های هم اندیشی جوانان با مسئولان اجرایی، ارائه مسائل، مشکلات، خواسته ها، پیشنهادات و راهکارها از سوی جوانان و پاسخگویی مسئولان اجرایی و دیدار جوانان با امام جمعه است.
وی ادامه داد: آذین بندی و نماسازی فرهنگی ویژه ایام دیدار جوانان با خانواده شهدا و به ویژه شهیدان مدافع حرم، کارگاه های آموزشی و نشست های مشاوره ویژه جوانان و مسابقات کتابخوانی و خاطره نویسی را از دیگر برنامه ها عنوان کرد.
رحیمی اظهار داشت: همچنین تقدیر از دستگاه ها و کارشناسان برتر در حوزه جوانان در اولین نشست ستاد ساماندهی امور جوانان به ریاست امیری مقدم استاندار کرمانشاه جهت قدردانی از این عزیزان انجام خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه گفت: بر اساس نامگذاری صورت گرفته اسامی روزهای این هفته از ۲۱ تا ۲۷ اسفندماه به ترتیب با عناوین جوان ایرانی،ایران آینده و راهبری گام دوم انقلاب(شنبه)جوان ایرانی،جهاد تبیین و دستاوردهای انقلاب(یکشنبه)جوان ایرانی امید به آینده و نسل ما می توانیم(دوشنبه)جوان ایرانی،حکمرانی نوین و مشارکت اجتماعی"(سه شنبه) جوان ایرانی،خانواده پایدار و زندگی سالم (چهارشنبه) جوان ایرانی،مطالبه گری و مسئولیت اجتماعی(پنجشنبه)و جوان ایرانی،هویت،مهدویت(جمعه و همزمان با ملاد حضرت قائم عج ) است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به اقدام صورت گرفته در سالجاری جهت رفاه حال جوانان اشاره کرد و بیان داشت: در زمینه اعطای وام ازدواج به جوانان تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۰ از مجموع ۳۸ هزار و ۷۲ متقاضی ثبت نام کننده در سامانه دریافت تسهیلات وام ازدواج ۲۴ هزار و ۸۸۰ نفر وام دریافت کردند. بر این اساس به ۸۱ درصد از متقاضیان تسهیلات ازدواج پرداخت شده است و در تلاش هستیم که تا پایان سال این رقم افزایش یابد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]