تداوم ترافیک سنگین در محورهای مازندران/محدودیت‌های تردد توسط پلیس اعلام می‌شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن هاشمی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: آمد و شد خودرو‌ها امروز دوشنبه ۸ فروردین ماه در محور‌های کندوان، آزادراه تهران شمال سنگین  و در محور هراز نیمه سنگین است.

وی بیان کرد: آمد و شد خودرو‌ها در دیگر محور‌های استان از جمله سوادکوه در حال حاضر عادی است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران با اشاره به اینکه هیچگونه مداخلات جوی در محور‌های استان تاکنون گزارش نشده است، تصریح کرد: افراد از سفر‌های غیر ضروری در جاده‌های کوهستانی پرهیز کنند.

هاشمی با اعلام اینکه محور کندوان و هراز از امروز تا ۱۵ فروردین یک‌طرفه اعلام شده است، تصریح کرد: براساس اعلام پلیس راه  محورهای کندوان و هراز از امروز تا پایان روز دوشنبه ۱۵ فروردین ماه  از ساعت ۱۱ تا ۲۴ شب از مسیر شمال به جنوب یک‌طرفه می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه اعمال محدودیت یک‌طرفه قرار بود امروز اجرا شود که اجرا نشد، گفت: اعمال این محدودیت براساس تصمیم و اعلام پلیس راه خواهد بود‌.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران به موج دوم سفرهای نوروزی اشاره کرد و گفت: رانندگان برای اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مازندران با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
محسن هاشمی وضعیت تردد را در راه های مازندران از جمله هراز و کندوان نیمه سنگین و سنگین اعلام کرد.