سامانه بارشی جدید وارد لرستان می‌شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زینب اکبری در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: از چهارم اردیبهشت‌ماه تا صبح امروز به صورت متناوب شاهد رگبارهای باران در سطح استان بودیم که به طور متوسط میزان بارشها حدود ۲۲ میلیمتر ثبت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,

وی افزود: میزان بارشها در خرم آباد و بروجرد ۲۰ میلیمتر، کوهدشت ۵۷، الیگودرز سه، پلدختر ۲۳، دورود پنج، الشتر ۳۴، نورآباد ۴۰، ازنا شش، رومشکان ۴۱، چگنی ۳۴، سپیددشت ۱۲، ریمله ۲۷، سیلاخور چهار و شول آباد ۲۳ میلیمتر بوده است.

,

معاون هواشناسی لرستان با اشاره به سامانه جدید بارشی، تصریح کرد: از امروز تا دوشنبه سامانه بارشی جدیدی در منطقه فعال می شود که اغلب نقاط استان به ویژه نیمه شرقی را در برمی گیرد که بارشهای این سامانه به صورت رگباری و همراه با رعد و برق است.

,

اکبری بیان کرد: برهمین اساس احتمال اختلال در تردد، آبگرفتگی معابر به دلیل بارشها دور از انتظار نیست.

,

وی خاطر نشان کرد: برای امروز و فردا نیز به دلیل ورود سامانه بارشی، کاهش دما پیش بینی می شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]
اکبری گفت: از امروز تا دوشنبه سامانه بارشی جدیدی در منطقه فعال می‌شود که اغلب نقاط استان به ویژه نیمه شرقی را در برمی‌گیرد.