تصاویر/نشاء سنتی برنج در شالیزارهای گیلان
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشاءکاری یکی از مراحل کشت برنج است که هرساله در اردیبهشت ماه در شالیزارهای گیلان آغاز شده و در این مرحله از کاشت برنج کشاورزان جوانه برنج را که پیش از این در خزانه آماده کرده اند در زمین کشت می‌کنند.گیلان دارای ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار است که هر سال حدود ۷۵۰ تا ۸۵۰ هزار تن برنج سفید تولید می‌کند و بر اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی امسال فقط ۲۵ درصد از شالیزارهای گیلان به صورت دستی نشاکاری می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , ]
کاشت نشاء برنج هرساله در اردیبهشت ماه آغاز شده و تنها در ۲۵ درصد از شالیزارهای گیلان به روش دستی نشاء برنج کاشت می شود.