به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عیسی زارع پور ظهر امروز در حاشیه برگزاری جلسه شورای اداری در شهرستان سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، اظهار کرد: امروز توفیق شد به نمایندگی از ریاست محترم جمهور و هیئت دولت در شهرستان سرپل ذهاب حضور پیدا کنیم و از نزدیک مسائل و مشکلات این شهرستان را مورد بررسی قرار دادیم و گزارش جمع بندی سفر در جلسه شورای اداری استان مطرح خواهیم کرد و به شکل مکتوب به هیئت دولت منعکس میشود و مسائل ریشهای و اساسی شهرستان را انشالله در تعامل با دیگر وزرای دنبال خواهیم کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ر بازی دراز,وی افزود: امیدوارم این سفر مایه خیر و برکت برای مردم استان باشد و بتوانیم قدم بزرگی برای خدمت رسانی به مردم و حل مشکلات شهرستان سرپل ذهاب و استان کرمانشاه برداریم.
,وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات متاسفانه در شهرستان سرپل ذهاب بعد از زلزله زیر ساختهای تلفن ثابت دچار مشکلات جدی شده که با طرح جایگزین (طرح ملی فیبر نوری منزل و کسب و کارها) زودتر از بقیه نقاط کشور اجرایی خواهیم کرد.
,زارع پور گفت: در این طرح اینترنت پرسرعت و تلفن با کیفیت بر روی فیبر نوری در اختیار مردم عزیز سرپل ذهاب قرار می گیرد.
,وی بیان کرد: ارتباطات و اینترنت روستاهای فاقد این امکانات با جمعیت ۲۰ خانوار تا پایان سال به شبکه متصل خواهد شد و مابقی در شش ماه اول سال آینده این اتفاق را رقم خواهیم زد.
,وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برای تقویت زیرساختهای ارتباطی در طول ایام اربعینِ امسال برنامه ریزی ویژه ای شده که زیرساخت های ارتباطی استان را تقویت کنیم و زوار عتبات عالیات در طول سفر با مشکل روبرو نشوند و از ارتباطات با کیفیت برخوردار باشند.
,,
انتهای پیام/
]