به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ پروسه ثبتنام از علاقهمندان به رقابت برای تصدی پستهای ریاست، نوابرئیسی و عضویت در هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال در قامت نماینده باشگاهها در حالی به پایان رسیده که با وجود به پایان نرسیدن مراحل احراز صلاحیت و تعیین نامزدهای نهایی، بحثهایی پیرامون کاندیداهای نهایی احتمالی و افراد دارای شانس بالا شدت گرفته.
,در این رابطه میتوان به خبر مهم «فراخوان اهالی فوتبال برای شکایت از مهدی تاج به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال» اشاره داشت که توسط صادق رئیسیکیا، یکی از حقوقدانان فوتبال ایران و نایبرئیس پیشنهادی علیرضا اسدی و امیررضا واعظآشتیانی مطرح شده و به انتشار درآمده؛ همین امر از حساسیت بالای این انتخابات و لابیهای گسترده در این کارزار حتی پیش از شروع رسمی آن حکایت دارد.
,موردبحثترین کابینه ریاست و نایبرئیسی فدراسیون فوتبال برای مجمع انتخاباتی ۸ شهریورماه، همین کابینهایست که مهدی تاج آن را پدید آورده و مهدی محمدنبی به همراه منصور قنبرزاده را به عنوان نوابرئیس اول و دوم به کمیته بدوی انتخابات معرفی کرده؛ کابینهای به شدت محتمل برای تصدی کرسیهای مهم فوتبال ایران تا پایان سال ۱۴۰۳.
,در فراخوان علیه مهدی تاج به مواردی نظیر نقض اساسنامه قدیم، عقد قرارداد ننگین و خسارتبار با مارک ویلموتس، نمایندگی فعال فدراسیون فوتبال در AFC و تخطی از آئیننامههای داخلی فدراسیون فوتبال جهت جلوگیری از ورود و حضور وی در مجمع آتی اشاره شده اما حاشیههای این کابینه پرحرفوحدیث تنها مربوط به تاج نیست و نایب وی هم از خود دستی بر آتش نشان داده.
,منصور قنبرزاده، عضو هیأت رئیسه سازمان لیگ و سرپرست دبیرکلی پیشین فدراسیون فوتبال در زمان ریاست شهابالدین عزیزیخادم، فردیست که از سوی مهدی تاج به عنوان نایبرئیس پیشنهادی دوم و احتمالاً رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران، برگزیده و معرفی شده؛ کسی که همه او را پیش از این به مدیریت در باشگاههای نفتی و نفوذ بالا در سازمان لیگ میشناسند.
,حالا این مدیر نفتی در حالی وارد ائتلاف انتخاباتی با رئیس اسبق فدراسیون فوتبال شده که همواره اخباری غیررسمی نظیر نقشآفرینی بیچونوچرای او در اداره فدراسیون موقت به سرپرستی سیدمیرشاد ماجدی، اداره مجمع عمومی فدراسیون و حضور به عنوان مشاور عالی سرپرست ریاست فدراسیون فوتبال وجود داشته.
,مسئله اما پشت کردن قنبرزاده به ماجدی نیست؛ ماجرا از جایی آغاز میشود که منصور قنبرزاده از ابتدای آبان سال ۱۴۰۰ با حکم جواد اوجی، وزیر نفت، به عضویت شورای مرکزی ورزش صنعت نفت در آمد و در تاریخ ۲۳ همان آبانماه و با حکم معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت، به سرپرستی اداره کل سلامت و تربیت بدنی این وزارتخانه رسید.
,از آن جایی که این سمت مهم به عنوان یک کرسی مدیریتی دولتی شناخته میشود، طبق بند ج از ماده ۳ ضمیمه شماره یک اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال قنبرزاده برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال و برای تصدی هرگونه سمتی، میبایست از این شغل دولتی به شکل رسمی استعفا بدهد و تأییدیه آن را نیز به کمیته بدوی انتخابات تسلیم نماید.
,
قنبرزاده اما هنوز این منصب وزارتخانهای را تحویل شخص دیگری نداده و نامه استعفایش را هم به مدیر بالادستی نرسانده. او آخرین سفر استانیاش را در تاریخ ۱۶ تیرماه سال جاری به منطقه عملیاتی آغار و دالان داشت تا نشان بدهد که برای حضور در این انتخابات، قصدی برای استعفا از این کرسی نداشته و احتمالاً هم نخواهد داشت.
,