برگزاری رویداد ذبیح‌العطشان در ایام محرم در کرمانشاه/ ترویج و دفاع از انقلاب در رأس امورات قرار دارد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، حجت الاسلام یوسف احمدی امروز چهارشنبه در همایش طلایه داران تبلیغ، ماه محرم را ماه زنده شدن اسلام معرفی کرد و اظهار داشت: در ایام ماه محرم برنامه های متعددی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی طراحی شده که رزمایش کمک مومنانه ویژه ماه محرم و توزیع بسته‌های معیشتی از جمله آنها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه افزود: بر این اساس قرار است از سوی هیئت های مذهبی در هر محله تعدادی خانواده نیازمند شناسایی شود و کمک هایی به نام سفیر امام حسین(ع) به آنها اهداء شود.

,

وی رویداد ذبیح العطشان را از دیگر اقدامات هیئات مذهبی در ایام محرم عنوان کرد و گفت: بر این اساس قرار است در سوم امام حسین(ع) نذوراتی ذبح و به نام ابا عبدالله(ع)بین نیازمندان سراسر استان تقسیم شود.

,

حجت الاسلام احمدی خاطر نشان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی دفاع از انقلاب، اسلام و ترویج انقلاب و همچنین دفاع از ارزش های اعتقادی را در راس امورات خود قرار داده است و در این راستا آموزش های متعددی را در دستور کار قرار داده است.

,

وی افزود: همچنین سامانه مبشران را به منظور ارائه آموزش های مختلف راه اندازی کردیم و به ارگانها و مساجد نیز جهت ثبت نام از عزیزان اطلاع رسانی صورت گرفته است.

,

انتهای پیام/

]
حجت الاسلام یوسف احمدی از برگزاری رویداد ذبیح العطشان در ایام محرم در کرمانشاه خبرداد.