آمارگیری از زنبورستان‌های کرمانشاه نیمه دوم مهر انجام می‌شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر پرور در گفتگو با مرصادنیوز اظهار داشت: آخرین آمارگیری از زنبورستانهای استان کرمانشاه در سال ۹۸ انجام شد که در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ بدلیل شیوع کرونا صورت نگرفت.

معاون تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه افزود: برای دستیابی به اطلاعات مورد نیاز از میزان تولید کلنی‌ها و برآورد دقیق تعداد و نوع کندوهای زنبورعسل استان و شاغلین در این بخش آمارگیری از زنبورستان‌های استان در نیمه دوم مهرماه توسط کارشناسان شبکه پهنه‌بندی جهادکشاورزی و با همکاری اتحادیه زنبورداران استان و شرکت های تعاونی زنبورداری شهرستان‌ها انجام می شود.

وی با بیان اینکه سرشماری حدود ۱۰ روز طول می کشد، گفت: همه زنبورداران باید با همکاری اتحادیه زنبورداران، تعاونی در شهرستانها و مراکز جهادکشاورزی و کارشناسان عرصه پهنه هماهنگی کنند و فرم تقاضا را تکمیل کنند.

پرور افزود: در محدوده زمانی اعلام شده از کوچ کردن زنبورها خودداری شود و آدرس دقیق زنبورستانها به کارشناس جهادکشاورزی مستقر در دهستانها بدهند که با همکاری تعاون و اتحادیه زنبورداران بازدید و سرشماری و تمام اطلاعات ثبت می شود.

وی در ادامه افزود: آمار تعداد زنبورستان های استان کرمانشاه طبق سرشماری تعاونی ها در سال گذشته  ۳ هزار و ۷۸۱ با  ۴۴۱ هزار و ۷۳۹ کندو بوده است.

معاون تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت: میزان تولید عسل استان در سال گذشته ۵ هزار ۶۸۸ تن بوده است که پیش بینی می کنیم در سال جاری به دلیل خشکسالی و گرد و غبار احتمالا جمعیت زنبورها کاهش پیدا کند.

وی اعلام کرد: استان کرمانشاه رتبه هفتم تولید عسل کشور را در سال ۱۴۰۰ بدست آورد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
نادر پرور از آغاز آمارگیری از زنبورستان‌های استان کرمانشاه بعد از ۲ سال وقفه به دلیل شیوع کرونا همزمان با سراسر کشور در مهرماه سال ۱۴۰۱ خبر داد.