کارگاه آموزشی با موضوع «تمهیدات عکاسانه لازم برای بسط مجموعه عکس» برگزار می شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به همت انجمن عکاسان ایران، دوشنبه‌های عکاسی پس از دو سال وقفه به دلیل شیوع کرونا از سر گرفته می‌شود و نخستین کارگاه آن به موضوع «تمهیدات عکاسانه لازم برای بسط مجموعه عکس» اختصاص دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
زانیار بلوری در این کارگاه که روز دوشنبه ۱۴ شهریور از ساعت ۱۵ تا ۲۰ برگزار می‌شود، ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون تهیه مجموعه عکس و شیوه انتخاب عکس‌ها، به نقد و بررسی آثار عکاسان علاقه‌مند می‌پردازد.
,
 
,
بلوری مدرس و منتقد عکاسی است و عضو شورای هنری هشتمین دوره ۱۰ روز با عکاسان ایران و عضو هیأت داوری نهمین دوره این رویداد است.
,
 
,
عکاسان استان قزوین که علاقمند به نقد و بررسی مجموعه عکس‌هایشان هستند، برای ثبت‌نام می‌توانند با شماره تلفن ۳۳۳۴۳۰۰۶_۰۲۸ انجمن سینمای جوانان استان قزوین تماس بگیرند.
]
نخستین کارگاه آموزشی به موضوع «تمهیدات عکاسانه لازم برای بسط مجموعه عکس» به همت این انجمن، دوشنبه‌های عکاسی پس از دو سال وقفه برگزار می شود.