به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 17، رضا شنگی شهردار منطقه با اشاره به جمع آوری معتادین متجاهر از سطح محلات مختلف منطقه، گفت: معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه طی یک هفته اخیر، با همکاری و تعامل همه جانبه کلانتری 161 ابوذر و 149 امامزاده حسن(ع) اقدام به جمع آوری و ساماندهی معتادین متجاهر در سطح منطقه کرده است.
شهردار منطقه افزود: در این اقدام ضربتی روزانه حدود 15 معتاد متجاهر از سطح منطقه جمع آوری می شوند و پس از آن طبق تفاهم نامه بین معاونت اجتماعی و کلانتری های فوق الذکر، این افراد به پایگاه دهم مواد مخدر منتقل می شوند.
لازم به ذکر است شهروندان محترم منطقه در صورت مشاهده محل های تجمع معتادین، می توانند محل مربوطه را به سامانه 137 اطلاع دهند تا در اسرع وقت نسبت به جمع آوری و ساماندهی این افراد اقدام شود.
,
]