به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، احمدرضا دالوند ظهر امروز در آیین افتتاح و بهرهبرداری همزمان ۳۰۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد در استان که با حضور رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: کمیته امداد در بحث محرومیتزدایی به ویژه در حوزه مسکن و اشتغال از نهاد های موفق است که پنج هزار واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و جامعه ایثارگران در لرستان احداث میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,وی افزود: طرح توانمندسازی روستاهای استان در حال پیگیریاست که طبق این طرح به منظور جلوگیری از مهاجرت به شهرها و درآمد پایدار در روستاها اشتغال ایجاد خواهد شد.
,معاون عمرانی استانداری لرستان تصریح کرد: دولت سیزدهم فرصت خوبی برای رفع مشکل محرومان ایجاد کرده است که در حوزه عمرانی کارهای خوبی در دست اقدام است و امیدواریم بتوانیم مشکل آب برخی از مناطق کمآب استان را مرتفع سازیم.
,انتهای پیام/
]