به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان؛ سلیمان جوانمردی، سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان نهاوند در گفت و گو با ما؛ گفت: خانم دکتر بهاره سیفی نهاوندی داور شایسته نهاوند برای چندمین سال پیاپی در لیست داوران فدراسیون جهانی فوتبال FIFA قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, م, FIFA , .,وی ادامه داد: این داور با استعداد از سال ۲۰۱۸ نیز جزء کمک داوران فیفا بوده که قضاوتهای بین المللی را برعهده داشت و تاکنون عملکرد درخشانی داشته است.
, وی ادامه داد: این داور با استعداد از سال , ۲۰۱۸, نیز جزء کمک داوران فیفا بوده که قضاوتهای بین المللی را برعهده داشت و تاکنون عملکرد درخشانی داشته است,جوانمردی اظهار داشت: شهرستان نهاوند در عرصه داوری استعدادهای بسیار خوبی دارد و در بخش فوتبال و فوتسال داوران این شهرستان در حال قضاوت در لیگ های کشوری هستند.
, جوانمردی اظهار داشت: شهرستان نهاوند در عرصه داوری استعدادهای بسیار خوبی دارد و در بخش فوتبال و فوتسال داوران این شهرستان در حال قضاوت در لیگ های کشوری هستند,وی همچنین از حضور فوتبالیست نهاوندی در مسابقات جام جهانی فوتبال معلولان خبر داد.
, وی همچنین از حضور فوتبالیست نهاوندی در مسابقات جام جهانی فوتبال معلولان خبر داد,سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان نهاوند گفت: علی (برزو) ظفری فوتبالیست با اخلاق نهاوندی در مسابقات جام جهانی فوتبال معلولین در کشور ترکیه و در قالب تیم ملی فوتبال معلولین جمهوری اسلامی ایران به عنوان سنگربان حضور خواهد داشت.
, سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان نهاوند گفت: علی (برزو) ظفری فوتبالیست با اخلاق نهاوندی در مسابقات جام جهانی فوتبال معلولین در کشور ترکیه و در قالب تیم ملی فوتبال معلولین جمهوری اسلامی ایران به عنوان سنگربان حضور خواهد داشت,وی بیان داشت: مسابقات جام جهانی فوتبال معلولین با حضور ۲۴ تیم در کشور ترکیه در حال برگزاری است.
, وی بیان داشت: مسابقات جام جهانی فوتبال معلولین با حضور , ۲۴, تیم در کشور ترکیه در حال برگزاری است,جوانمردی در پایان گفت: تیم ملی کشورمان با حضور علی ظفری فوتبالیست قطع عضو نهاوندی توانست در دو دیدار اول خود در این دوره از مسابقات مقابل تیم های ایرلند و برزیل به برتری برسد و در سومین دیدار خود به مصاف تیم ملی فوتبال مراکش خواهد رفت.
, جوانمردی در پایان گفت: تیم ملی کشورمان با حضور علی ظفری فوتبالیست قطع عضو نهاوندی توانست در دو دیدار اول خود در این دوره از مسابقات مقابل تیم های ایرلند و برزیل به برتری برسد و در سومین دیدار خود به مصاف تیم ملی فوتبال مراکش خواهد رفت,انتهای پیام/
, انتهای پیام,]