تحرک چرخ‌های خودکفایی در کشور با افزایش سهم محصولات غذایی و کشاورزی در gdp
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور با اشاره به سهم 15درصدی صنعت غذا از تولید ناخالص ملی، اظهار کرد: در سال‌های اخیر توانستیم با تولید بیش از ۱۵۰ میلیون تن محصولات غذایی و کشاورزی از یک کشور مصرف‌کننده به سمت خودکفایی حرکت کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
دکتر رشید عزیزپور روز یکشنبه 24 مهرماه 1401 در همایش روز جهانی غذا بر اهمیت نسبت اشتغال به سهم سرانه تولید ناخالص ملی در بخش صنعت غذایی تأکید کرد و گفت: این نسبت در صنعت غذایی بسیار مطلوب و چشمگیر است.
,
 
,
وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته در بسیاری از محصولات مصرف‌کننده بودیم، عنوان کرد: خوشبختانه امروز توانسته‌ایم در صنایع غذایی و تبدیلی و کشاورزی به خودکفایی دست یابیم
,
 
,
دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور تصریح کرد: تحقق این مهم، سبب نقش‌آفرینی در عرصه صادرات نیز شده به طوریکه محصول ایرانی جایگاه بسیار خوبی ازلحاظ کیفی پیدا کرده است و اکنون ما یک ظرفیت بالقوه کاملاً آماده در صنایع تبدیلی داریم که می‌توانیم در بازارهای صادراتی استفاده کنیم.
,
 
,
وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید کارخانه‌های ما 2 تا 3 برابر نیاز داخلی را نیز می‌تواند تأمین کند، عنوان کرد: در حوزه برند حلال بازار مصرفی قابل قبولی در کشورهای اطراف داریم و در صورت تداوم پیشرفت در حوزه صنعت غذا، می‌توانیم بازارهای صادراتی را در اختیار گرفته و پتانسیل‌های کشورمان را به دنیا نشان دهیم.لذا با توجه به روند توسعه این صنعت در سالیان گذشته و توان تولید وظرفیت و پتانسیل بیش‌از نیاز داخل در مجموعه های تولیدی از یک سو و تقاضا و نیاز منطقه از سوی دیگر شرایط مطلوبی ا منظر تو سعه صادرات مهیا میباشد.
,
 
,
دکتر عزیزپور ابراز امیدواری کرد: با هماهنگی  بیشتر بین بخشی در حوزه دولتی و با اشتراک تجارب و مشاوره‌های مناسب و نیز استفاده مطلوب از تمام پتانسیل‌های موجود بخش خصوصی از سوی تصمیم گیران دولتی، شاهد تعالی صنعت غذا خواهیم بود
]
دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور با اشاره به سهم 15درصدی صنعت غذا از تولید ناخالص ملی، اظهار کرد: در سال‌های اخیر توانستیم با تولید بیش از ۱۵۰ میلیون تن محصولات غذایی و کشاورزی از یک کشور مصرف‌کننده به سمت خودکفایی حرکت کنیم.