عباس زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به دخالت غربی ها در امور داخلی ایران گفت: غربی ها به ویژه آمریکا ۴۰ سال است که به بهانه های مختلف کشور را تحت فشار قرار داده اند و با تمرکز روی مسایل داخلی ایران بی رحمانه ترین تحریم ها از جمله تحریم دارو را علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کردند که به حقوق مردم آسیب زده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با تاکید بر اینکه پاسخ ما باید در قبال بیگانگان خیلی هوشمندانه باشد، اظهار داشت: بهترین پاسخ ما در قبال بیگانگان که آثار دراز مدت داشته باشد تلاش برای کشور داری کارآمد، قطع کردن زنجیرهای وابستگی، تلاش برای به صحنه آوردن ظرفیت مشارکت ملت در ساختن کشور و همچنین اتکا به قدرت ملی و ظرفیت مردم است.
,نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: تلاش برای حکمرانی کارآمد و اتکا به قدرت ملی و ظرفیت مردم از اساسی ترین و موثر ترین شیوه های مقابله با غرب است که البته در بعضی مواقع ممکن است دیپلماسی هم به نتیجه برسد.
,عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاستخارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه ما هم باید به دخالتهای غربیها در امور داخلی ایران پاسخ محکمی دهیم، تصریح کرد: باید تا جایی که منافع آنها موضوعیت دارد تهدید تعریف کنیم و همچنین در قبال اقدامات آنها مقابله به مثل کرده و تحریم هایی را علیه آنها اعمال کنیم.
]