به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، محسن کوششتبار جمعه شب در بازدید از مرکز خدمات سرمایهگذاری خراسان جنوبی اظهار کرد: سال گذشته ۲۴ استان کشور در زمینه سرمایهگذاری خارجی و ارزآوری تلاش کرده و موفق به جذب سرمایهگذار شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان,معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور در ادامه افزود: علیرغم اینکه برخی استانها از مواهب بیشتر، موقعیت جغرافیایی بهتر و شرایط سرمایهگذاری بسیار زیادی نسبت به خراسان جنوبی برخوردار بودند اما این استان در جذب سرمایهگذار خوش درخشید و موفق عمل کرد.
,به گفته وی میزان سرمایهگذاری خارجی انجام شده در کشور سال قبل ۴۷۹ میلیون یورو بود که سهم استان خراسان جنوبی از این میزان، ۸۰۰ هزار یورو تعیین شد.
,کوشش تبار گفت: همچنین خراسان جنوبی امسال سه طرح بزرگ سرمایهگذاری خارجی مصوب دارد که طرح بزرگ با ۳۰۰ هزار دلار برای برش سنگها گرانیتی و ۶۹ میلیون دلار برای طرح کنسانتره سنگ آهن زیرکوه وارد اجرا شده است.
,وی ادامه داد: با توجه به جایگاه این استان در جذب سرمایهگذاری خارجی، آینده خیلی خوبی برای استان میبینیم که یکی از شروط آن صدور مجوزهای سرمایهگذاران حداکثر ظرف ۴۸ ساعت است.
,معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور با تاکید بر اینکه اکنون در حال جهاد اقتصادی هستیم، افزود: در گذشته قرار بود هر استان ۱۰ فرصت سرمایهگذاری را معرفی کند اما اکنون انتظار داریم هر شهرستان خراسان جنوبی ۱۰ فرصت سرمایهگذاری را شناسایی و احصا کند.
,وی بیان کرد: یکی از اولین ابلاغیههای وزیر کشور، اجرایی کردن مجوزهای بینام برای سرمایهگذاری بود که نقش مهمی در جذب سرمایهگذاران دارد و بسیاری از استانها این کار را انجام دادهاند.
,کوشش تبار در پایان گفت: در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، اتاق بازرگانی دست راست استانداری است که باید بیشتر مورد توجه واقع شود، همچنین اتاقهای تعاون باید فعالتر شوند.
,انتهای پیام/
]