به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز عسگری رئیس اتحادیه مشاورین املاک اراک در گفتگو با دیار آفتاب؛ با تشریح آخرین وضعیت قیمت مسکن در شهر اراک اظهار داشت: در حال حاضر به ویژه به دلیل کاهش قدرت خرید رکودی در بازار مسکن ایجاد شده اما در همین رکود افزایش قیمت بالای مصالح را شاهد هستیم و به عنوان مثال قیمت یونولیت ساختمانی از ۱۰۰ هزار تومان به بیش از ۴۰۰ هزار تومان رسیده همچنین گرانی کابل مسی یا سیمان که صحبت هایی از افزایش قیمت ۳۵ درصدی آن مطرح است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,وی افزود: افزایش قیمت مصالح در دوماه آینده تاثیر خود را بر روی قیمت مسکن نشان خواهد داد چون وقتی هزینه تمام شده ساخت افزایش می یابد این افزایش بر روی متراژ بنا و قیمت مصرف کننده نیز اعمال می شود.
عسگری ادامه داد: در ۶ ماهه نخست امسال نیز شاهد افزایش قیمت مسکن بودیم که این افزایش در ۳ ماهه اول سال با شیب تند تر و در ۳ ماهه دوم و سوم با شیب ملایم تری همراه بود اما در سه ماهه چهارم و در ماه های بهمن و اسفند پیش بینی می شود قطعا شاهد افزایش قیمت باشیم مگر اینکه قیمت مصالح و تورم این بخش کنترل شود.
رئیس اتحادیه مشاورین املاک اظهار داشت: متأسفانه دستگاه های نظارتی در حوزه مسکن به ویژه کنترل نرخ مصالح بسیار ضعیف عمل می کنند و این در حالی است که قیمت مصالح بر مبنای افزایش نرخ دلار افزایش پیدا می کند اما زمانی که قیمت دلار روند نزولی به خود میگیرد قیمت مصالح با کاهش همراه نیست فلذا شاهد رشد پلکانی قیمت مصالح و در نتیجه افزایش قیمت تمام شده مسکن هستیم هر چند شیطنت هایی هم برای ایجاد التهاب در بازار وجود دارد.
وی مسکن را یکی از دغدغه های اصلی خانوارها عنوان کرد و افزود: ساخت و ساز مسکن و مجوزهای صادر شده در شهر اراک امسال بسیار کم بوده و به نظر می رسد در اردیبهشت ماه سال آینده چالش هایی را هم در بحث کمبود مسکن به ویژه برای افرادی که نیازمند واحدهای زیر ۱۰۰ متر هستند و هم افزایش اجاره بها داشته باشیم.
عسگری اذعان داشت: سال گذشته و امسال به ویژه در اجاره نشینی به شهر مهاجران و حتی بعضا امیر کبیر و شهرک مهردشت(گاوخانه) هم سر ریز قابل توجهی داشته ایم و با توجه به سر ریز روستاها به اراک در سنوات اخیر و حتی مهاجرپذیری پیش بینی می شود در بحث اجاره نشینی در سال آینده شاهد بروز مشکلاتی برای مستاجران باشیم لذا باید از هم اکنون برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/
وی افزود: افزایش قیمت مصالح در دوماه آینده تاثیر خود را بر روی قیمت مسکن نشان خواهد داد چون وقتی هزینه تمام شده ساخت افزایش می یابد این افزایش بر روی متراژ بنا و قیمت مصرف کننده نیز اعمال می شود.
,عسگری ادامه داد: در ۶ ماهه نخست امسال نیز شاهد افزایش قیمت مسکن بودیم که این افزایش در ۳ ماهه اول سال با شیب تند تر و در ۳ ماهه دوم و سوم با شیب ملایم تری همراه بود اما در سه ماهه چهارم و در ماه های بهمن و اسفند پیش بینی می شود قطعا شاهد افزایش قیمت باشیم مگر اینکه قیمت مصالح و تورم این بخش کنترل شود.
,رئیس اتحادیه مشاورین املاک اظهار داشت: متأسفانه دستگاه های نظارتی در حوزه مسکن به ویژه کنترل نرخ مصالح بسیار ضعیف عمل می کنند و این در حالی است که قیمت مصالح بر مبنای افزایش نرخ دلار افزایش پیدا می کند اما زمانی که قیمت دلار روند نزولی به خود میگیرد قیمت مصالح با کاهش همراه نیست فلذا شاهد رشد پلکانی قیمت مصالح و در نتیجه افزایش قیمت تمام شده مسکن هستیم هر چند شیطنت هایی هم برای ایجاد التهاب در بازار وجود دارد.
,وی مسکن را یکی از دغدغه های اصلی خانوارها عنوان کرد و افزود: ساخت و ساز مسکن و مجوزهای صادر شده در شهر اراک امسال بسیار کم بوده و به نظر می رسد در اردیبهشت ماه سال آینده چالش هایی را هم در بحث کمبود مسکن به ویژه برای افرادی که نیازمند واحدهای زیر ۱۰۰ متر هستند و هم افزایش اجاره بها داشته باشیم.
,عسگری اذعان داشت: سال گذشته و امسال به ویژه در اجاره نشینی به شهر مهاجران و حتی بعضا امیر کبیر و شهرک مهردشت(گاوخانه) هم سر ریز قابل توجهی داشته ایم و با توجه به سر ریز روستاها به اراک در سنوات اخیر و حتی مهاجرپذیری پیش بینی می شود در بحث اجاره نشینی در سال آینده شاهد بروز مشکلاتی برای مستاجران باشیم لذا باید از هم اکنون برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
,انتهای پیام/
,]