۲۱۹ آسیب‌ دیده در زمین‌ لرزه بشرویه امدادرسانی شدند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی ولی‌پور رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر  با اشاره به ارائه خدمات امدادی از اول تا سی‌ام آذرماه گفت: در یک ماه گذشته، سوانح متفاوتی از جمله زمین لرزه در بشرویه و سوانج جوی در کشور روی داد، به این موارد باید ارائه خدمات همیشگی از جمله امدادرسانی در جاده‌ها و ارتفاعات را هم اضافه کرد.

وی با اشاره به این که در این مدت زمان به ۶ هزار و ۱۲ نفر آسیب‌دیده و در راه‌مانده خدمات ارائه شده است، ادامه داد: ۵۲۳ نفر آسیب‌دیده و در راه مانده، اسکان اضطراری پیدا کردند، هزار و ۱۶۷ مصدوم نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.

ولی‌پور با اشاره به اینکه در این مدت زمان، ۵۹۳ مصدوم نیز، خدمات سرپایی دریافت کردند، افزود: به هزار و ۴۵۰ آسیب‌دیده و در راه مانده نیز در سوانح جوی خدمات امدادی ارائه شد.

گفتنی است، در آذرماه به ۲۱۹ آسیب‌دیده در زمین‌لرزه بشرویه نیز امدادرسانی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی به ۲۱۹ آسیب‌دیده در زمین‌لرزه بشرویه خبرداد.